Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
slayer006 #923 üzenetére
elnezest core2 quad
amugy itt van amire hivatkoztam teszt: [link]
amugy az eleg 30FPS hez en annyit fuzok hogy akinek az eleg az jaccon annyival. nekem kozel sem eleg. az egy dolog hogy mit lat a tvben az ember folyamatosnak. de ha a tvben megallitasz egy mozgo kepet akkor egy nagy csikot latsz, es nem latod a gyorsan mozgo targyat. ez rogton egy hatalmas csalas, de nem csak emiatt erzi meg az ember. egyszeruen lassabban fodul az ember az fps jatekokban ha keves az fps. nem reagal annyira gyorsan mint szeretne az ember. -
ityam
őstag
hat sok erdekes dolgot talaltam a tesztben:
Amit leginkabb furcsallottam azok a supreme commander eredmenyek. nem tudom hogy teszteltek de egy rendesebb csatanal kb 5FPS re lemegy egy 4magos C2duoval is. szal amiket latunk ott 50-60FPSeket minimumnak azok nem tudom hogy jottek i de biztos hogy nem valos jatek kozben, max ugy hogy alig van egy par egyseg.
A masik amin csodalkoztam hogy az RPG jatekokban amiket teszteltek meg 1280x1024 es felbontasban is lemegy 10 FPS ala a game nem is kevessel. nem tudom hogy ez az ugymond procilimit miatt van de nem tul biztato szamomra.en azt vartam hogy egy ilyen VGAval egy eros procival ne kelljen a tizenfpseket nezegetnem. vagy nagyok az igenyeim? -
ityam
őstag
hat nem tudom. tenyleg eleg hulyen hangzik.
nem hiszem hogy a vga tudna szamolni a proci helyett ha eppen nincs dolga. elegge meglepodnek ha lenne ilyen jellegu munkamegosztas koztuk. mert meg hogy valamit tud szamolni az addig ok de nem olyan merteku szamolasatvetelrol beszelunk szerintem amivel ennyire radikalis valtozas lesz.
de persze nem ertek ezekhez a dolgokhoz es igazad is lehet. csak en nem tudom elkepzelni. -
ityam
őstag
hat igen sajnos 939 es a lap. es ez azert is baj mert a kocsog amd nem hajlando olcso 939 es procit adni. 10 rugoval dragabb az azonos sebessegu 939 es proci mint AM2 es. de ha mar ennyire draga akkor inkabb erdemes egy core2 procit venni mert alig dragabb egy core3 mint egy 939 es x2. az alaplapom draga szal egy olcsobb core2 es alaplapra sem kellene sokat kolteni a ddr ramot is eleg jol el lehet adni es arra sem kell sokat kolteni hogy ddr2 legyen. szal macerasabb de jobban megeri igy a core2
-
ityam
őstag
csak nem akartam meg most procit alaplapt ramot cserelni. abban remenykedtem hogy ez a vga vasarlas meg fogja tenni boven egy fel evre hogy minden zsirul menjen aztan majd fel ev mulva veszek jo aron egy core2 ot. de szerintem nem varom meg. ha makom van akkor meguszom 25-30K vol a valtast. csak hogy ki fogja naggyabol realis aron megvenni az abit an8- 32x es alaplapom azt nem tudom. felek hogy senkinek nem kell, mert mindenki inkabb megveszi a 13-14e ft os alaplapot. de remenykedni lehet.meg meg azon is mulik a vasarlas hogy tudok e nagyker netto korul vasarolni, mert ha nem akkor elhalasztom de ha megkapom ahogy a videokarit akkor az jo.
nah mind1. ez nem ide tartozik. -
ityam
őstag
szerintem en is feladom hirdetesbe az alaplap proci ramom meg a regi vgat is.
csak tenyleg azt nem ertem hogy ha a vga szamolja a fenyeket akkor miert lassul be ennyire? nem logikatlan nagyon? nem lehet hogy csak rosszul van valami megirva?es patch vagy ujjabb driver megoldja? -
ityam
őstag
nah en is vettem egy Gainward 8800GTS 320 MBt. elsore egeszen meg voltam elegedve 3dmarkokkal. aztan jott egy par jatekteszt.BF2 jol megy de nem is vartam mast. CS: Source az 1280x1024 ben minden maxon az mar lemegy 50FPS ala ami annyira nem teccik.aztan most mondom itt a stalker hat probaljuk is ki azzal is. 1024x768 minden maxon FSAA nelkul, kijovok a kezdeti odubol es 20-21FPS. elmegyek az elso kuldetest megcsinalni es 10 fps ala is ment neha. de ugy atlagosan a rosszabb helyeken 15fps. ez jacchatatlan.berakom a sima fenyeket a 15 bol rogton lesz 150 FPS. nah mondom szep.dehat egy 8800 al jo lenne dinamikus fenyekkel jaccani nem?
Mondtak hogy a kicsi procim miatt van. hat tenyleg nem egy csucsc proci manapsag egy 2300MHzre huzott A64 de nem gondoltam hogy emiatt ennyire lassu legyen.
de szerintetek miert lassul be ennyire radikalisan a dinamikus fenyektol? azt nem a VGAnak kellene szamolni? csak mert azt mondtak hogy ahol nekem 20FPS ott egy core duoval kb 40fps. nade ha a VGA szamolja a fenyeket akkor miert van ekkora kulombseg?
letezik hogy a legfrissebb hivatalos NV driver nem jol kezeli a dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest