Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
Interceptor #786 üzenetére
Van benne némi igazság, én személy szerint régen 7900GT-t akaratm, majd 7900GTX-et, majd GTO-t, aztán X1900XT 256Mb, és 512Mb, most meg 8800-ast 320Mb-osat...
ugye az árakból íztélve. De a gáz ott kezdődik, hogy mire arra kerülne a sor, hogy megvegyem, 20-30K-val többe kerül egy majd 2X gyorsabb kari. Ha most vennék, nekem megtenné egy 512Mb-os GTO vagy éppen X1900XT 512-es...
Bár ha hozzányomok, van egy sokkal erősebb VGA-am, amin ráadásul rengeteget bukok.
Szóval marad a közép kat....és várom a 8600-at, feltéve, ha tudja az 7900/X1900 szintet, mert ha nem, akkor annak is lőttek...
-
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
Jobban tesz mindenki, ha vár. Jöjjön ki ATI, NV az új szüleményekkel és mindjárt változik minden...
Ez kb. olyan szitu, emlékezzetek amikor jött a 7900GTO, mindenki vette mint a cukrot és mondták, hogy milyen frankó 3 év gari és nem kell lecserélni sem egy darabig és most mit lát az ember...
Mindenki próbálja eladni a 8800GTS miatt... -
keszegduda
őstag
Ezt most nem tudom megmondani, mivel egy 7300GT ''hasít'' a gépemben. Ez a procim szénné hajtja, de az előző konfigom 2,8GHz-en lett használva és egy 7900GS-t kiszolgált tökéletesen...
De egy két játék nagyon procilimites volt...szabad szemmel lehetett látni hogy sokkal lassabb 2,2Ghz-en mint 2,8Ghz-en...
Egyébként nem csak játékra van az erős proci, per pillanat inkább konvertálásra...
Mai játékokhoz elég egy 2,8Ghz-es A64, hacsak nincs nagyobb karid mint egy X1900/7900... -
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
Akkor az lesz a gubanc. A lap maga jó, de nem tuningra. A 3X HT szórzót meg se próbáld, mert csak folyamatosan újraindul. Legalább 4X-el kell próbálkozni, és visszaosztani a ramokat. Sajnos a Gigabyte valamit nagyon elrontott a BIOS-ban.
Csak a csere segíthet, de nem hiszem, hogy megéri.
Bár már nem is olyan drágák, olykor-olykor látni elég olcsón pl. DFI-t ami tökéletes tuningra vagy éppen ABIT.
-
keszegduda
őstag
válasz
seemany3 #490 üzenetére
500W felett teljesen felesleges, feltéve ha csak nem akarsz SLI-t. Ha mindenképpen akarsz, akkor egy kisebb, de márkásab tápot vegyél. Pl.: Chieftec 500W,FSP Bluestorm II, Enermax, Zalman...stb. Ezek tuti jók lesznek. De nehogy valami Codegen, Q-tec, tápot vegyél, mert azok hulladékok...
-
keszegduda
őstag
válasz
C.Brigante #468 üzenetére
3GHz körül bőven jó lesz, mindig fog egy minimálisat gyorsulni, ahogy növeled fokozatosan az órajelet.
-
keszegduda
őstag
Elmondhatom nekem is volt 3700+-om, nagyon szépen maghajtotta a 7900GS-em, de mivel filmet is kell készítenem,vágnom kell az erős proci.
Nem adtam volna el az az előző gépem, de egy nagyon jó ajánlat miatt ''kényszerültem'' a váltásra...de kijelnethetem, nem bántam meg. Piszok gyors a gép, tényleg...
Már csak 2x512Mb ram és egy 8800GTS hiányzik a képből...
Nem kell váltanod, ha minimum 2,8GHz-en hajtod a procit, és ha szűrőkkel nyomulsz majd. -
keszegduda
őstag
Egyébként marha röhejes, hogy mennek le az árak. Mindenki várja meg a PH!-s teszteket és döntse el maga, hogy neki melyik a megfelelő. Én személy szerint örülnék egy X1900-nak is, mert a 7300GT-m nem éppen a helyzet magaslatán áll. Én is 8800GTS-t szeretnék, de csak majd idővel. Hogy mikor jöne el az a pillanat? Akkor amikor elkezdenek az árak keményen stagnálni, akkor a legjobb vétel, mert néhány hét alatt 15-20K-t esett az árauk (320Mb-os), amire még a 8900, 8600 és R600 jócskán rátesz majd. Aki kibírja, várjon mert hatalmasat fognak esni az árak, főleg hogy közeledik a nyár.
-
keszegduda
őstag
Egyébként PH!-s teszt mikorra várható?
-
keszegduda
őstag
Én is erősen erre a karira gyúrok, nem bánnám meg ha hamar leesne az ára. Mivel már megvan hozzá a konfigom, -amit még megtoldok 2X512MB rammal-, ezért már csak ez hiányzik a protékából.
A tesztek alapján elég erősnek mondható, de aki TFT-vel nyomul a 17 és 19'' kategóriában, ettől erősebb kari talán feleslegessé is válthat, de mindig akad maximalista.
Én így elsőre egy best buy-nak mondanám, de várjuk meg a végleges teszteket és persze hogy menjen le az áruk, ami várhatóan 1 hónapon belül be is fog teljesülni.
Bízok abban, hogy egyre több márka jelenik meg és ez csak nekünk kedvez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest