Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
Chesterfield #280 üzenetére
Én 3ba járok de egyik sem teszi ezt meg
-
udi
őstag
válasz
Chesterfield #278 üzenetére
Az jo csak szinte egyik nagyker sem ad 10-et
:
-
udi
őstag
válasz
Chesterfield #273 üzenetére
Az szép,és hogy lehet hogy nálad él is a 10év gari??mert sehol nem adnak rá annyit pedig elvileg annyinak kéne lennie??!!
Bárcsak mindenre ennyit adnának....
Belegondolok hogy egy tiz éve vett 'gépet' most akarnék gariban cserélni -
udi
őstag
Most igen de ha belegondolsz az idei évben lesznek még meglepi játékok (remélem!!)
ha nem csusznak és ott sztem fog számitani..És sztem az árát is jobban fogja tartani a 600as verzio...Tehát késöbbiekben talán jobban megéri..Pláne ha az ati miatt esik majd az ára a nagytesonak...na hát akkor tényleg benevezek rá én is -
udi
őstag
Megint visszatértünk oda hogy mennyi is az ára......
Ha annyiba kerül az uj üdvöske mint egy 88gts ami 600megás akkor kár rola beszélni mert nemese egyszerüséggel nem ér meg ennyit,és még az sem számit hogy melyik gyárto agyontunningot kariját vesszük a kissebböl mert megvested a nagytesót és kényelmesen emelsz az orajelein ameddi még birja a kari(bár alapon is elfogadnám ám......)
Ár-teljesitmény mutató a fontos -
-
udi
őstag
Bizony ám urak akinek van az tolja már le ultra high beállitás mellet eme 3 játék bármelyikét!!!!!!!!1280ban léccike
-
udi
őstag
Na majd hétvégén én is szerválok egyet magamnak,mert felcsigáztatok naon
-
udi
őstag
A 3dmarkt meg szerintem is egy rakat kaki,mindenki probál ráoptimalizálni..arra jo hogy ha huzom a karit tudjam hogy ujraindul játék alatt......
-
udi
őstag
Mindenki hogy dobállodzik mindennel pedig még nem is fogtátok gondolom a karit nemhogy teszteltétek volna
A kérdés megint csak az lesz hogy mennyi az ára,mert akkor lehet hasonlitani egy vele egy árban lévő kari teljesitményével,a többi addig is mellékes sztem....De ez az én privi véleményem,ha lesz ilyenem nemsoká irom a paramétereket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest