- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
talán sz@rul vannak megírva a játékok(illetve a programozók illetve a Hardveripar összejátszik), egyszerűbb ha pár évvel régebbi game-ekkel tolod
Pl. red alert ezen a konfigon kb 1200fps
Játékélmény ugyanaz sőt
Pl. Valaki írta:
Flight simulator X vs Flight simulator 2004
15 fps vs 85 fps
hát a screenshot-okat elnézve tök ugyanaz sőt
gondolj bele a Far cry-ba mennyi detail mennyi számolás és még az öreg willmanette magos celeronommal(!)(128L2 cache, 1,7Ghz) 9600XT 4X agp 512 100mhz SDram(!) 1024-ben medium-high-on gyönyörűen végigjátszottam(fps-t nem mértem de nem szaggatott)
Na az faszán van megírva!
Nehogymár 1 gagyi stratégiai játék kifogjon egy csúcs über brutál kb 300eFT-os konfigon!
Menjenek már(mármint a programozók)
ennek még a NASA(amely a világűr terjedéset számolja Xmilliárd csillaggal+bolygóval röppályával 1ütt) szuperszámítóge: na talán az elég lenne neki és egy atomreaktor fogyasztása...LOL
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Na akkor én leírom neked miért csinálja ezt.
Hülyén fog hangzani, de amikor az ''extra'' fényeket kikapcsolod, akkor a processzornak besegít a vga és helyette számol egy csomó dolgot.
Amikor viszont beállítod az ''extra'' fényeket, akkor a kártya elkezd dolgozni és csak a megjelenítésre fekteti a teljesítményét.
Ilyenkor ugye a procidnak is lenne dolga ha el tudná végezni, de nem tudja, mert kevés hozzá.
Ezért érzékeled ezt az fps problémát. -
Drizzt
nagyúr
Igen, úgy tűnik, hát akkor sok sikert hozzá, ha meg sikerül jól oldani. Szerencsére a videókártyáknál már nincsen olyan nagy árrés a pcie, s agp változatok között, csak Barton 2100Mhz mellé felesleges lenne vennem egy X1950Gt-t, mert némelyik shaderje az idő nagy részébeen pihizne.
-
Gaboman
nagyúr
-
haky
senior tag
A procid tuti a gyenge láncszem. Nekem Cor2Duo van E6300 2.24Ghz-en megy most és X1950pro-val ami a gts -től sokkal sokkal lassabb. És 25 fps alá soha nem ment ha meg kikapcsoltam az extra fényeket akkor nem 150fps hanem 250 volt, h 300.. 8800GTS-el ma fogom kipróbálni mivel még a kártya itt van a munkahelyemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest