- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''Meg mindig nem erted:''
Tévedsz. Ez már nem ''Nem érti.'', hanem ''Nem akarja érteni.''...
Az apple kétségtelenül jó minőségű cuccokat gyárt, de ha valamiben egyértelműen kevesebbet nyújt mint a konkurencia hasonló minőségnél, akkor csak a fanatikusok és a felvágósok választják azt. -
zlaboncz
tag
Igen, így frissen és fitten visszaolvasva az EQ-s vitát, elment az egész egy kicsit hifista eszme- és ámokfuttatásba
Revidiálom a kijelző álláspontomat. Reggel megifgyeltem, hogy mennyit használom, és bizony jólesik az album végén olyat keresni, amihez éppen hangulatom van, nem csak azt hallgatni, ami éppen jön. Így mindennapi használatra elég nagy hiányosság a kijelző hiánya, legfeljebb pl. sportoláshoz tudnám elképzelni...
ZooLee -
-
Xero
nagyúr
Mind1...
Ha van egy jól működő Hi-Fi rendszer.
De valaki belerak egy sub-ot a filmek kedvéért. Után kell hangolni hogy összhangban legyen.
Van egy előadás pl színház (nem egyen vettem részt szereplőként és láttam ezt-azt) ott is a terem akkusztikájához kell igazítani a hangot hogy az a lehető legvalóságosabb legyen.
Ez igaz a fülesre is. A csöves kialakításnak köszönhetően előtérbe kerül a mély hang amit ''kompenzálni'' kell. Így sokkal teltebb és tisztább valósághűbb hangja van mint más fülessel.
Jha a cd-kkel ne kezdjünk példálózni. Ha az megnyugtat nekem is ha pc-n hallgatom ape-ből szól ;) veszteségmentesség rlz!
szerk: zlaboncz -nak ment!
Üdv
[Szerkesztve] -
zlaboncz
tag
Nézd, nekem marhaság az EQ, rádió, line-in. Neked nem.
Nem azt mondtam, hogy nem kell bele extra, de aki felvevőt, rádiót akar, az megtalálja másban. Arra próbáltam rámutatni, hogy meglesz a saját célközönsége. ''nem egy ember keresi'' hát ezaz, a minél jobb hangminőséget sem egy ember keresi. Preferenciák.
De nem értem miért vagytok ennyire meglepődve a rádió, felvevő hiányán, eddig sem volt az iPodokban. EQ: Kérdezd meg az iPod tulajokat, hogy hányan használják, elég keveset fogsz találni. Kijelző: jó ha van, de az sem katasztrófa, ha nincs. Ha nekem arra kell, hogy bringázásnál bekapcsolom, bedobom a zsebembe, akkor minek? (Egyébként én pl. a rendes iPodot is így használom, nekem pl. teljesen megfelelne kijelző nélkül is a kicsi)
ZooLee -
zlaboncz
tag
Nem tud semmit ! Egy par eves feature set-el hozakodtak elo es ennek kene mosta vilagmegvalto ujdonsagnak lennie. Az eszem megall...
Csak lejatsza a szamokat vagy sorban (az osszeset) vagy veletlenszeruen (szinten csak az osszeset). Ezen kivul nem tud semmit. Tehat nincs mas lejatszasi mod, nincs semmilyen EQ, nincs semmilyen felveteli lehetoseg (voice, fm, line in), nincs display....egyszeruen semmit nem tud az alapveto lejatszason kivul.
Most őszintén: mikor használnád ki ezeket a fícsöröket? Az ilyen mindent egybe lejátszók mindent csak átlagos szinten tudnak. Voice, line in minek? EQ minek? Arra, hogy ha szarul szól a kütyü, akkor valamit alakítani lehessen rajta. Az iPod sorozat pedig nem arról híres, hogy rossz lenne a hangja, sőt, éppen ellenkezőleg. Ha ugyanazt a minőséget tudja (mind kivitelezésileg, mind hangzásilag) mint az iPod széria eddigi tagjai, akkor minden további nélkül megéri, és nyerő lehet. Szerintem.
ZooLee -
Alex91
félisten
Senki se mondta, hogy ez most micsoda nagy dolog.
Egyebkent a Mac mini se valami nagy otlet. Par eve mar csinaltak ehhez hasonlo meretben PC alapokon is gepet. Sot, meg sokkal tobb port is volt rajta!
Csak mindket esetben a design-nak van kolon szerepe. Mert az ember meglatja, es beleszeret.
Engem ilyen szempontbol a Creative lejatszoja az ezust szinu gombjaival nem fogott meg. (Egyebkent nyomj mar be egy linket, ahhol 34k-ert lehet kapni! (Pixmania-n kivul!)) -
Alex91
félisten
Szoval akkor kb. brutto 30k-ert megkapom itthon a Creativot 512MB-al?
Hat az bizta, hogy igy magaban nem nagy szam (mondjuk nekem a design tetszik de hat ez ugye egyedi izles kerdese). De magaval a szolgaltatassal mar erdekesebb. Es gondolom a mini-nek csinaltak volna konkurenciat, ha kijelzot is tesznek bele.
De majd kiderul, hogy a piac mit szol hozza... -
Bash
őstag
Te is hibába estél.
Nem mindenhol mérik olyan nagy dézsával az adót, nálunk speciel 7%, ez USA-szerte átlagosnak mondható, de vannak olyan államok, ahol egyáltalán nincsen sales tax. Valamint ha online vásárolok, akkor az esetek igen nagy százalékában (90+%) nem fizetek tax-ot, és ráadásul még olcsóbban is kínálják a portékát.
Ettől függetlenül az a 129 EUR jó közelítés. -
Alex91
félisten
En az itthoni arakat neztem, es azert egy 512 MB-os MP3 lejatszo ara azert valamivel tobb, mint eze. Persze, van kijelzo, diktafon stb. De, ha valakinek eleg a sima pendrive+mp3? Nem allitom, hogy ez a legjobb, legszuperebb. Arrol szo sincs! Csak azt, hogy arra, amire valoszinuleg kiatalaltak nem is annyira rossz!
(Veszunk egy Hama lejatszot, bele fillerekert 512 MB SD-t, azt olcsobban megusztuk, mint az iPod.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest