Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Bog: Jóvanna, elírtam, de városra gondoltam. Az viszont igaz, hogy egy kicsit túl van kapva a cucc.
Gubro: Állítottam én valahol is, hogy a BT egy Gigabit ethernet sebességével felveszi a versenyt?Asszem nem.
Nem tudom, nem vagyok a pink áraival lévén hogy kék vagyok, de ha még normális árban is van, akkor sem boldogít, mivel jelenleg se a kék sem pedig a pirosnál nincs még HSPDA lehetőség. Majd ha már az lesz az elfogadott, általános csatorna, akkor már jó lesz (sztem még egy pár év meglesz, vagy még több hiszen még a 3G sem terjedt el igazán), de addig? -
burgatshow
veterán
Bocs, sikerült kétszer ellőnöm.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Az, hogy 21 országban van már HSPDA az engem nem boldogít, mert megfizethetetlen, a másik pedig, valljuk be, hogy Mo.-n nem csak T-mobile-os lelkek vannak.
A Wifin átsiklottam....
Lehet, hogy én vagyok ilyen gyökérgumó, de egy mp3 lejátszós telefonon a képek és a hangfájlokon kívül milyen adatokat kell mozgatni?Meg egyáltalán, egy flash alapú háttértárolón minek mozgatnád az adatokat? Elég brutálisan fogalmazva, tök mindegy, hogy az adat a chip déli vagy északi részén van, hiszen nem kell hozzá olvasó fej, ahol a folyamatosság megnövelheti az olvasási sebességet...
Mod: Bár ha az adatmozgatást úgy érted, hogy egyik készülékről a másikra, akkor jogos, bár nem tudom milyen kommunikációs lehetőségek vannak még a készüléken a Wifin túl? Sztem BT is van rajta. Legalábbis tartom valószínűnek. Manapság pedig már majdnem a leggyökérebb telefonon is van BT.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Bog, nem ti szoktátok állandóan mondogatni, hogy jó ötlet lopása az nem bűn?
Egyébként, hogy nincs benne 3G, HSPDA, bővíthető memória? Nem lexarom, nem szoktam videótelefonálni mert elég a hangját hallanom az illetőnek, nem hogy még lássam is a fejét (már ha azt rakja a kamera elé). HSPDA? Minek? Egy: mire az itthon elfogadható lefedettségben részesül, addigra már nagyapa leszek. Kettő: aki netezni akar, az meg netet vegyen ne telefont.
Nem bővíthető a memóriája? Basszus, 8GB (az a jelenlegi merevlemezem egy negyede!!!) mi a tökömre nem elég a mai világban egy átlag felhasználónak? Még a 4 GB-os pen drive-ot is k.rva nehéz telepakolni (értelmes, valóban fontos adattal), nem hogy ezt...
Szerintem azért néha átgondolhatnátok, hogy egész pontosan mennyire fikázzátok le/ki/át/oda/vissza...
Természetesen veletek vagyok és értetek (ami a kritikát illeti), de ez most nagyon felnyomta bennem a pumpát.
Egyébként jó ez a telefon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest