- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Na igen, de ha a konkurens LG-t nézzük, aki 600.-€ kér a telefonjáért, és ha a listaárra gondolok, akkor sem hiszem, hogy 600.-$ fölött lenne az ára. Így viszont még mindig nem lenne túl drága. De igazad van, kissé figyelmetlen voltam, a nyár, és az ár ragadt meg bennem, a 2 év hűség nem. Hát kíváncsi leszek, hogy mikorra, és mennyiért ér el hozzánk
Ki tudna valaki segíteni, hogy létezik-e hasonló telefon nálunk, ami MP3 lejátszót, telefont, és GPS műholdas navigációt is tartalmaz? -
klepto
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de a mai Metró újságban benne van a teló, és a fogyára is, ami 500.-$! Szerintem ennyiért nem rossz, de én 1 dolgot azért hiányolok belőle; ez pedig a műholdas navigáció...
Ha kijön a magyarszoftveres változat belőle, vagyis hivatalosan is elkezdi árulni az Apple kishazánkban, és nem lesz sokkal drágább, na meg ne adj isten kompatibilissé teszik a GPS műholdas navigációs rendszerekkel, akkor nyerő teló lesz, és én tuti, hogy veszek egyet. Így kapok egy szüpi telcsit, egy Ipod-ot, és egy GPS navigációs kütyüt egyben. Ez az álmaim netovábbja
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest