Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Állítottam én valahol is, hogy a BT egy Gigabit ethernet sebességével felveszi a versenyt?
Beszélt valaki gigati ethernetről?
Csak a memkaris adatmozgatás végett lett feszegetve a BT sebessége, mert ezt hoztad fel alternatívaként.
Azért a 3G már elég elterjedt szerintem, de bitosan sokan vannak olyanok, akik nem járnak sürűn 3G-vel lefedett területeken. DE ez a teló év vége előtt nem nagyon lesz kapható kishazánkban (az kb. 1 év), és mint említettem, ha 2-3 évre tervezel, akkor nagyoncsak harmatos az az EDGE. Ennyi. -
Gubro
senior tag
válasz
burgatshow #22 üzenetére
3G viszont van és Richard Claydermann kell a GPRS vs 3G közötti sebességkülönbség zongorázásához.
Azt írtad megfizethetetlen, szerintem meg ez nem igaz. -
Gubro
senior tag
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Bocsánat, de miért is megfizethetetlen a HSDPA?
Egy fillérrel sem drágább, mint a GPRS, vagy a 3G.
A BT sebességéről elbeszélgethetünk, de nem gondolom, hogy lehetne másnak hívni, mint szűk keresztmetszet.
Egyáltalán nem fikáztuk jobban a készüléket, mint amennyire megérdemli, sőt, nagyon is bízunk abban, hogy áttörést hoz.
De semmi sem tökéletes. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
burgatshow #16 üzenetére
21 város, nem ország
Igen, az adatmozgatást így értem. a BT sebesség pedig nem annyira sebes, hogy gigabájtokat pikk-pakk átrántson.
Mindegy, a lényeg, hogy kicsit túl van ajnározva ez a cucc. Igazából ennyi lóvéért még beleférhetett volna néhány filléres apróság, mint a memkari slot, neadjisten 3G.
A mobilinternet árai még magasak. Jelentős összegbe mernék fogadni, hogy jövő ilyenkorra 40%-kal csökken. -
Dare2Live
félisten
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Tárolókapacitásból sose elég én pl szeretném ha a mobilomban 500gigás háttértár legyen.
Ettől függetlenül a 2gbs karimmal bőven elleszek még évekig, ha kezembe nyomnának egy ilyen 8gigásat azt se tudnám mit rakjak rá. -
Athos07
senior tag
válasz
burgatshow #6 üzenetére
Nos, ha már ezt a szót alkalmazták: az internet is paradigmaváltás előtt áll - el fogod te felejteni a madzagos internetet igen hamar, amikor előjön a 4G meg a WiMax a 100-1000Mb/s-os sebességével, amit Nagylaktól Szentgotthárdig ott veszel elő a zsebedből ahol akarsz. Nem fog annyira hiányozni a falhoz kötött 10kilós PC-d, amikor mondjuk egy N800-utóddal vagy E90-nel ott szeded le másodpercek alatt a leveleid, ahol éppen eszedbe jut.
Egyébként én csak attól tartok, hogy ez a ''szép'' jövő valóban egyet jelent a rendes billentyűzet végével. Ezt én nagyon nem várom. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
burgatshow #6 üzenetére
8 giga biztos elég, de a memóriabővítésnek akkor is van értelme, akárcsak a CD-nek a PC-dben. Adatmozgatás miatt, lásd Samsung i310.
Jó ötletet lopni nem bűn, természetesen, csak azt akartuk megmutatni, hogy nem az Apple ötletéről van itt szó, amiről persze kussolnak.
Már nagypapa vagy? 3,6 Mbit/s sebességű HSDPA van az ország 21 városában thx to T-Mobile. Most, ezen sorok írása közben is.
Ha nem netezésre (is) szánták az eszközt, akkor minek bele wifi?
Mindehhez pedig tegyük hozzá a cucc árát is...
Egyébként pont annyi fikázás volt benne, mint leborulás. Mellesleg pedig kicsit felfújt hajcihőnek tartom az egészet, mindenki odáig és vissza van tőle, pedig ez csak egy nagy, érintőképernyős, zenelejátszós biszbasz, csoffadt sok pénzért. Nekem erre az a kedvenc szavam, hogy fashion-fasság. -
Mac!
aktív tag
válasz
burgatshow #6 üzenetére
Ezek azért ilyen fájó pontok, mert nem lett volna nehéz megoldani, hogy mindez legyen benne, és az árát sem változtatta volna már drasztikusan. Mivel jelenleg ez a gyártó egyetlen telefonja, ezért nem bizots, hogy egy legyintéssel el lehet intézni: megveszem a másikat, amelyikben mindez bennevan.
Ha azt veszed, hogy mire van ma szükséged, akkor valóban elég lehet akár egy EDGE is, mivel a mobil internet árak nem túl kedvezőek itthon. De ha nem akarod eladni félév múlva egy rakás pénzt bukva rajta, hanem 2-3 évre tervezel egy ilyen árú és kaliberű telefont, akkor már más a szitu mind a memóriabővítés, mind a 3G/HSDPA, mind a kamera esetén. A rádiót már ne is említsük...
Félre ne érts, nem fikázni akarom a telót, és szerintem a cikk sem erről szólt. De igen is vannak fájó hiányosságok, amikkel együtt is ez egy szuper teló, és ami szerintem sokkal fontosabb: talán valami szebbnek és jobbnak a kezdete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest