Hirdetés

Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz Chain|Q #191 üzenetére

[P4] ''Akarcsak egy emulacional. Full kompatibilis, de van ami lassabban fut rajta.''

Uramisten... Szerinted a P4 lassulasa (ez mar onmagaban is egy hulye kifejezes) egy napon emlitheto azzal, ahogy pl. Alphan fut egy x86 progi vagy ahogy az IA-64-en __hardveres__ emulacioban fut egy x86 progi?? Vagy mondjuk egy lapon emlitheto azzal, ahogy a Transmeta procik benaznak a code morphinggal??

Egyebkent sem ertem, mit fikazod a P4-et. Annak idejen en is azt hittem, katasztrofa, de aztan a marketing szep lassan engem is bedaralt, es el kellett ismernem, hogy semmi ertelme arrol az oldalrol megkozeliteni a dolgot, ahogy Te teszed.

Pl. senkit nem erdekel, hogy egy 1 GHz-es P3-nal _bizonyos_ esetekben egy 1.5 GHz-es P4 lassabb 5 %-kal -- mig sok esetben meg gyorsabb, es mindekozben a P3 vonal mar temetes elott all.

Az plane nem erdekel senkit -- leszamitva a technologiai szepsegek szemellenzoje moge bujt juzereket --, hogy pl. egy 1 GHz-es P3 siman lenyomja az 1 GHz-es P4-et. Ugyanigy nincs ertelme osszevetni az 1 GHz-es Deerfieldet es az 1 GHz-es P3-at, netan az 1 GHz-es Opteront.

''Ugy nez ki, egyelore bejott nekik, szoval nekik sem akarodzik kibujni a kenyelmes kuckobol, amig a nep megveszi a cuccot''

Pont forditva van: ha kibujnanak a kuckobol, akkor nem vennek a nepek az uj cuccot. Lasd Itanic, lasd Alpha 21164PC, stb.

Aktív témák