Új hozzászólás Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
1.) Az x86-os proci architektura toldozasa-foldozasa inkabb csak intelligenciaba kerul, ezzel szemben
2.) egy olyan procivaltas, amikor megszunik a kompatibilitas (vagy csak sebesseg csokkento emulacion keresztul valosul meg), az azzal jar, hogy redukalodik a hasznalhato szoftver bazis.
Ez utobbi pedig NAGYON NAGY AR, sot, az ido elorehaladtaval EGYRE NAGYOBB AR. Ezert eppen az lenne a jo, ha a PC vilag NEM CSINALNA egy nagy (ertsd inkompatibilis) transition-t, ezzel szemben egyaltalan nem erdekes, hogy pont az Intel megmaradjon a kompatibilitas zaszlovivojekent. (Az utobbi evekben pl. az AMD jobb ebben.)
Nem veletlen, hogy azok a CPU gyartok, akik idorol idore valami vilagmegvalto (nem kompatibilis) CPU-val rukkolnak elo, azok szep lassan lemaradnak a versenyben. -
Macc
aktív tag
Az Apple eloadasok eleg profik szoktak lenni. Mondjuk nem szoktam hasonlo jellegu bemutatokat nezni, de egy par Apple prezentaciot lattam mar, es amellett egy Sony PS3 bemutato is olyan magyarosnak nez ki: 1-2 fuggony, nagy vetitovaszon, es maszkalo emberek amolyan toldozott foltozott minosegben
Na de tavol alljon tolem a fika, nem is ezt akartam mondani
hanem hogy most lattam eloszo kek farmer helyett fekete gatyaban prezentalni Jobs-ot! Nyilvan o is gyaszos hangulatban volt. Ugy nezett ki a fazon, mintha megeroszakoltak volna. Innen sejtem mennyire orul o is a valtasnak.
Valahogy jo erzessel toltott el ez a par lepes tavolsag a PC-s vilagtol ami a kezdetekben a Motorola prociknak volt koszonheto, majd a PowerPC-nek. Egyszeruen igazi Mac-ben nincs helye x86 procinak. Ugyhogy reszemrol szomorusag van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest