- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Az Apple eloadasok eleg profik szoktak lenni. Mondjuk nem szoktam hasonlo jellegu bemutatokat nezni, de egy par Apple prezentaciot lattam mar, es amellett egy Sony PS3 bemutato is olyan magyarosnak nez ki: 1-2 fuggony, nagy vetitovaszon, es maszkalo emberek amolyan toldozott foltozott minosegben
Na de tavol alljon tolem a fika, nem is ezt akartam mondani
hanem hogy most lattam eloszo kek farmer helyett fekete gatyaban prezentalni Jobs-ot! Nyilvan o is gyaszos hangulatban volt. Ugy nezett ki a fazon, mintha megeroszakoltak volna. Innen sejtem mennyire orul o is a valtasnak.
Valahogy jo erzessel toltott el ez a par lepes tavolsag a PC-s vilagtol ami a kezdetekben a Motorola prociknak volt koszonheto, majd a PowerPC-nek. Egyszeruen igazi Mac-ben nincs helye x86 procinak. Ugyhogy reszemrol szomorusag van
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lexus, Toyota topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Konzol Screenshot
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő