- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Na most lecsendesedtek a dolgok... Egyelore semmi ujdonsag. A Dzsunka dev gepeket mar sokan megkaptak, nem kellett allakat a padlon keresni
-
Macc
aktív tag
Az Apple eloadasok eleg profik szoktak lenni. Mondjuk nem szoktam hasonlo jellegu bemutatokat nezni, de egy par Apple prezentaciot lattam mar, es amellett egy Sony PS3 bemutato is olyan magyarosnak nez ki: 1-2 fuggony, nagy vetitovaszon, es maszkalo emberek amolyan toldozott foltozott minosegben
Na de tavol alljon tolem a fika, nem is ezt akartam mondani
hanem hogy most lattam eloszo kek farmer helyett fekete gatyaban prezentalni Jobs-ot! Nyilvan o is gyaszos hangulatban volt. Ugy nezett ki a fazon, mintha megeroszakoltak volna. Innen sejtem mennyire orul o is a valtasnak.
Valahogy jo erzessel toltott el ez a par lepes tavolsag a PC-s vilagtol ami a kezdetekben a Motorola prociknak volt koszonheto, majd a PowerPC-nek. Egyszeruen igazi Mac-ben nincs helye x86 procinak. Ugyhogy reszemrol szomorusag van -
Macc
aktív tag
''Az intel gondolom, ajánlatot tett komplet rendszer szállítására...
Csinálnak procit, hozzá chipsetet integrál VGA-val, hálókártyát, meg még alaplapot is gyártanak...
A laptop fronton a centrino szintén komplett megoldás, az AMD meg csak procit csinál..''
Hat sztem nem lesz szukseg intel chipsetre, legalabbis nagyon remelem, hogy ezt ezutanis hazon belul oldja meg az Apple. A mostani gepekhez kepest sztem minimalis valtoztatas lesz az alaplapon, eppen annyi, hogy mas proci hajtja az egeszeg. Integral VGA-ra nyilvan nem az inteltol lesz kesz megoldasa, eddigis ATI v. nVidia cuccokat integraltak a sajat alaplapjukra. Tovabba azt sem hiszem, hogy 3-4 jack dugoval oldanak meg a hangkivezetest a jelenlegi optikai helyett. Igaz nem tudtam meg feldolgozni, de intel procira van szukseguk, a tobbi valoszinuleg marad. Windows futtatasat ugy tudom elkepzelni, hogy csinalnak egy emulatort, es mivel a procit nem kell emulalni, gyakorlatilag 100%-os emulaciot erhetsz el, de gondolom onalloan nem lesz bootolhato (En nem is ereznem ennek a szuksegesseget, sokkal jobban tudnam hasznalni akar a jelenlegi VirtualPC-t, ugy hogy csak ablakban fut, ki-be rangatom a file-okat, nem kell drive-okban kotoraszni, emellett simat atmegyek fullscreenbe, ha ugy jobb). Ha ezt ehhez hasonloan valositjak meg, valoszinuleg nem fognak tudni bootolhato win-t felrakni, es pc-re se fog felkuszni talan a Tiger.
Egyebek kozt azon is gondolkodtam, hogy mi van, ha akar csak 1 fontos utasitast adnak a proci utasitaskeszletehez, amit minden x86 Mac-re (de rosszul hangzik....) forditott program hasznal, marsem indul el a tobbi PC-n.
De lehet hulye vagyok, csak az Apple ne legyen most az, habar most is eleg hulyek... -
Macc
aktív tag
PowerPC R.I.P
Melysegesen sajnalom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest