- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem ugyanúgy nem tudsz vagy tudsz majd a továbbiakban Mac-et berhelni mint eddig. Eddig is volt hozzá VGA, RAM, merevlemez meg minden. Valószínűleg Intel proci a mobil Mac-ekben és a Minibe megy először - azokat meg nem berhelik majd, a P4 nekem nem tűnik valami jó ötletnek. Hogy rámegy az XP-is abban meg mindenki magára vessen
-
Versus
senior tag
Feltételezem ezentúl is egybe lesznek vasalva ,mind hardwer ,mind szoftver szinten. Ha valaki meg elkezdi szerelgetni és jön az őskáosz az szerintem nem az Apple vagy az Intel felelőssége. Egyébként Apple-t pont azért vesznek az emberek mert nem kell szerelgetni, és én sem szerelgetném.Na meg Applet azért vesznek mert trendi és metroszexuális dolog !
-
anaqer
veterán
''most majd boldog boldogtalan szerelgeti őket''
Ezt melyik ujjadból is...?
(BTW : Bővebben: link)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest