Hirdetés
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
asszem kevesen néztetek rá a képekre, ugyanis azok részben NEM brookdale-es lapok.. :))
-
karib
addikt
...mondom magukat... :))
-
karib
addikt
Eszondom én is, ők a lassúak :)))
-
karib
addikt
Mellesleg ezt az infót az Anandtech dobta föl...
Ja, NForce lapot is küldhetnének már, nem értem, olyan lassúak ezek az alaplapgyártók... -
karib
addikt
A slusszpoén viszont az, hogy a Brookdale valójában DDR-t is támogat gond nélkül (már ma is), DE: ssssss... erről 2002. január 1-ig egy mukkot se senkinek! Mert hogy az Intel sem mondhat ilyet, kedvenc Rambusunkkal kötött megállapodásának köszönhetően. Így hát addig marad az SDR SDRAM, gondolom DDR foglalatot utólag pedig nem nagyon lehet majd rábarkácsolni az i845 lapunkra. Ez elég nagy hendikepp, főleg a zuhanó DDR árak miatt. Rambus ismét röhög a markába? Még meglássuk :)
Szóval nem is tudom, meg kell nézzük az első bencheket, de a Rambus árak esése folytán kimondottan versenyképes lett, és valljuk meg, a P4 igazából a Rambust szereti... Igazán idetolhatnának már egy i845 lapot, nem Parci?
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest