- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
shtml
őstag
A metanol előállításával vsz. igazad van, nem tudom, hogyan állítják elő. De feltételezem, hogy szénhidrogénekből, vagyis az előállításához lényegesen kevesebb energiát használnak fel, mint amennyi a felhasználáskor keletkezik - kb. a benzinhez hasonlóan.
Ha ez igaz (én nem tudom), akkor az energia/károsanyag mérleg mégis jóval kedvezőbb, mint az akkumulátornál, vagy akár a benzin elégetésénél.
Érzékeny gyomrúak ne olvassák:
Jópár éve repülővel utaztam Németországba tolmácsolni egy konferencián. Éppen náthás voltam, a gépben pedig a megszokottnál is alacsonyabb volt a légnyomás. Ennek eredményeképp a váladék egy része a belsőfülbe (vagy tudja a fene, hova) préselődött át és a kinn töltött egy hét alatt alig hallottam valamit, ami nem éppen előnyös akkor, ha az ember tolmácsol. Főleg mert az eldugult fülem miatt a saját hangomat viszont jócskán felerősítve hallottam. Még a hazaérkezésem után is 2-3 hétig komoly gondok voltak a hallásommal. -
Den
veterán
De most repülőről beszéltünk, ami fent repül jó magasan ahol baromi ritka a levegő, ezért gondolta benőke hogy majd jól nem fog működni a tüa cella. De a gép utasterében túlnyomás van, a külső nyomáshoz képest. A tengerszinten mérhetőhöz képest nem, de nem tengerszintről beszélünk :) És bár alacsonyabb nyomás van mint a földön, de azért a normális gázcseréhez elég.
a zárt rendszert hogy érted? Maga a cella nem zárt.
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest