Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Digitalboy #22 üzenetére
''Hát nekem eddig csak Abit lapjaim voltak, és soha nem nyiffant ki egyik sem!!''
Na és? Nem az a mérvadó, hanem az, hogy eladott darabszámra mennyi a selejt. -
Komplikato
veterán
válasz
Intelligencs #25 üzenetére
OFF: Elégséges magyarázat, hogy hadilábon állok a Hungarian billentyűzettel meg a kiosztásával, és az a tény, hogy az ''Í'' és az ''Y'' gomb egymás melllett van? Konkrétan zavart az elírás vagy itt is divat a ''SuliNet'' szinvonalas vita, ahol ha nem tetszik valaki véleménye, akkor belekötünk a helyesírásába ?
-
Komplikato
veterán
''mellesleg nekem sose volt gondom az abittal, egy két instabilitáson kivűl.''
Érdekes, hogy mindenhol ilyen pozitív dolgokat olvasok csak, akkor tudnám miért álltak térdig a rossz Abit lapoban a szervizesek a melóhelyeimen?
Emlékszem mikor a BH6-ra beruháztam és kinyiffant. Elvittem a haverhoz, aki sok embernek vett ilyen lapokat, hogy cserélje be gariba, és ott állt nála a sarokban egy halom ilyen lap. Egyiken az AGP, másikon pár PCI, harmadikon pár ramfoglalat és volt amielyiken az IDE szállt el, vagy ezek tetsőleges kombinációja ...
Vagy ott van az agyonhípolt IC7, az lehet, hogy nagyon tuningmájszter lap, de érdekes módon bizonyos videókártyák nem mentek benne ...
Vagy amikor egyszerre 22 Abit lahoz jött ki Bios javítás, mert nem ment velük a SATA Seagate vinyó? (Közben meg terjedt a ''hír'', hogy a SATA SeGate-ek rosszak ...)
Félreértések elkerülése végett sok többi agyonhípolt márkától se vagyok elragadtatva (Asus, MSI és társai), mert hoztak ki ők is egy egy rossz alaplapot, vagy hanyagoltak el dolgokat, de Abitból a selejtarány rosszabb volt mint pár noname gyártótól. Most vagy nem olyan jók voltak, mint itt mindenki emlékszik rá, vagy M.O.-ra direkt a selejt jött, mint ahoyg az nem egy gyártó termékeivel megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest