- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DyraKapitány
csendes tag
válasz
Komplikato #18 üzenetére
Az az érdekes , hogy nekem, az összes haveromnak és még fél Egernek ilyen alaplapja (mármint valamilyen ABIT) van. És bár gondok előfordulnak velük mégis nagyon jó alaplapok. Igenis kiemelkednek a mezönyből aki ezt nem látja be az nem ért hozzá ez a történet ilyen egyszerű. Sorolhatnám miben nagyon jók de felesleges. Az meg , hogy mennyi gari van egy termékből sok mindenen múlik de én erre is azt mondom nincs belőlle annyi gari mint más lapból. Ebben van nekem is egy kis tapasztalatom. Ismerek olyan embereket akik most , hogy már az utolsó pár hónapban akadozott a szálitás sem vettek mást, kivártak vagy valahonnan felhajtottak ilyen lapot. Szóval hülyeségeket ne írj le mert egyszerűen nem igaz amit álitasz.
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Komplikato #30 üzenetére
Szerintem meg az összes többi gyártónak is vannak rossz szériái és megdöglött lapjai! Most úgy beszéltek, mintha csak az Abit lapok halnának be!
-
Male
nagyúr
válasz
Komplikato #30 üzenetére
Ezt az adatot te bizonyára ismered.... a haver boltjában álló elromlott lapok száma max anynira mérvadó, mint a topicba írkálók személyes tapasztalatai.
#21: Épphogy az Abitot régebben főleg a tuningosok vették... szóval nem csoda hogy azok jobban gyötört lapok voltak... pl a BH-6 és társai nagyrészében mentek az akkori jól húzható cerkák... csak nézd meg ki mit használt akkoriban tuninghoz...
Nekem is egy BX6-2-es lapom volt... vagyis van, mert a mai napig működik, mégpedig megbízhatóan (videodigizés a feladata, és megelhetősen szépen bírja a 10-12 órás felvételeket ma is...) Ja, ebben is egy 366 Celeron volt... kezdetben 458MHz-en, nagyobb hűtő után pedig 550-en egy évig... majd egy 633-as (sajna nem ment 950-en stabilan, így ez tunin gélkül ment), aztán egy 850-es szintén húzhatatlan Celeron, végül beköltözött egy 700-as P3, ami azóta is jól érzi magát benne. -
válasz
Komplikato #29 üzenetére
Egész egyszerűen nem értettem meg a szót. A segítségeddel már rájöttem, hogy ''agyonhype-olt''-at akartál írni. Bocs...
-
válasz
Komplikato #18 üzenetére
''agyonhípolt''
Először csak azt hittem, hogy elírás, de miután másodszor is ugyanígy írtad, azt kell gondoljam szándékosan írtad így. Megkérdezhetném, hogy ez a szó milyen nyelven íródott, és mit jelent? Köszi. -
Digitalboy
senior tag
válasz
Komplikato #21 üzenetére
Az igaz, hogy volt egy időben hibás széria belőlük!!!
-
cikasz
őstag
válasz
Komplikato #18 üzenetére
Az esetek nagy töbségében az a baj, hogy a vérpistike nekiesik az alaplapnak mint medve a málnabokornak. Tuningolja ezerrel emeli a feszüccséget oszt csodálkozik, hogy nem megy a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest