Új hozzászólás Aktív témák

• Komplikato

veterán

''mellesleg nekem sose volt gondom az abittal, egy két instabilitáson kivűl.''

Érdekes, hogy mindenhol ilyen pozitív dolgokat olvasok csak, akkor tudnám miért álltak térdig a rossz Abit lapoban a szervizesek a melóhelyeimen?

Emlékszem mikor a BH6-ra beruháztam és kinyiffant. Elvittem a haverhoz, aki sok embernek vett ilyen lapokat, hogy cserélje be gariba, és ott állt nála a sarokban egy halom ilyen lap. Egyiken az AGP, másikon pár PCI, harmadikon pár ramfoglalat és volt amielyiken az IDE szállt el, vagy ezek tetsőleges kombinációja ...

Vagy ott van az agyonhípolt IC7, az lehet, hogy nagyon tuningmájszter lap, de érdekes módon bizonyos videókártyák nem mentek benne ...

Vagy amikor egyszerre 22 Abit lahoz jött ki Bios javítás, mert nem ment velük a SATA Seagate vinyó? (Közben meg terjedt a ''hír'', hogy a SATA SeGate-ek rosszak ...)

Félreértések elkerülése végett sok többi agyonhípolt márkától se vagyok elragadtatva (Asus, MSI és társai), mert hoztak ki ők is egy egy rossz alaplapot, vagy hanyagoltak el dolgokat, de Abitból a selejtarány rosszabb volt mint pár noname gyártótól. Most vagy nem olyan jók voltak, mint itt mindenki emlékszik rá, vagy M.O.-ra direkt a selejt jött, mint ahoyg az nem egy gyártó termékeivel megesik. :U

Új hozzászólás Aktív témák