- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
''mellesleg nekem sose volt gondom az abittal, egy két instabilitáson kivűl.''
Érdekes, hogy mindenhol ilyen pozitív dolgokat olvasok csak, akkor tudnám miért álltak térdig a rossz Abit lapoban a szervizesek a melóhelyeimen?
Emlékszem mikor a BH6-ra beruháztam és kinyiffant. Elvittem a haverhoz, aki sok embernek vett ilyen lapokat, hogy cserélje be gariba, és ott állt nála a sarokban egy halom ilyen lap. Egyiken az AGP, másikon pár PCI, harmadikon pár ramfoglalat és volt amielyiken az IDE szállt el, vagy ezek tetsőleges kombinációja ...
Vagy ott van az agyonhípolt IC7, az lehet, hogy nagyon tuningmájszter lap, de érdekes módon bizonyos videókártyák nem mentek benne ...
Vagy amikor egyszerre 22 Abit lahoz jött ki Bios javítás, mert nem ment velük a SATA Seagate vinyó? (Közben meg terjedt a ''hír'', hogy a SATA SeGate-ek rosszak ...)
Félreértések elkerülése végett sok többi agyonhípolt márkától se vagyok elragadtatva (Asus, MSI és társai), mert hoztak ki ők is egy egy rossz alaplapot, vagy hanyagoltak el dolgokat, de Abitból a selejtarány rosszabb volt mint pár noname gyártótól. Most vagy nem olyan jók voltak, mint itt mindenki emlékszik rá, vagy M.O.-ra direkt a selejt jött, mint ahoyg az nem egy gyártó termékeivel megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest