Hirdetés
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DyraKapitány
csendes tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az az érdekes , hogy nekem, az összes haveromnak és még fél Egernek ilyen alaplapja (mármint valamilyen ABIT) van. És bár gondok előfordulnak velük mégis nagyon jó alaplapok. Igenis kiemelkednek a mezönyből aki ezt nem látja be az nem ért hozzá ez a történet ilyen egyszerű. Sorolhatnám miben nagyon jók de felesleges. Az meg , hogy mennyi gari van egy termékből sok mindenen múlik de én erre is azt mondom nincs belőlle annyi gari mint más lapból. Ebben van nekem is egy kis tapasztalatom. Ismerek olyan embereket akik most , hogy már az utolsó pár hónapban akadozott a szálitás sem vettek mást, kivártak vagy valahonnan felhajtottak ilyen lapot. Szóval hülyeségeket ne írj le mert egyszerűen nem igaz amit álitasz.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
''agyonhípolt''
Először csak azt hittem, hogy elírás, de miután másodszor is ugyanígy írtad, azt kell gondoljam szándékosan írtad így. Megkérdezhetném, hogy ez a szó milyen nyelven íródott, és mit jelent? Köszi.
-
cikasz
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az esetek nagy töbségében az a baj, hogy a vérpistike nekiesik az alaplapnak mint medve a málnabokornak. Tuningolja ezerrel emeli a feszüccséget oszt csodálkozik, hogy nem megy a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- 32gb ddr4 ramok
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi