- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Ez látod, tény és való, de mit tegyek, ha ott dobog a gépemben egy 754es 3000+?!
Most néztem, h jön ki az Albatron is egy hasonló (csak nem 8/8as hanem 16/4es (?!ezt hogyan?!) ) deszkával - első fecske mégis nyarat csinálna?!
Sok-sok a 28k, de még mindig olcsóbb, mint 1 új proci+deszka... -
bolondember
MODERÁTOR
khmm...
a tipp jó, csak egyszer már (ha nem is így, de) rácsesztem. MSI K8T Neo. 1 éve az itthoni ár 2/3-áért hozta el a csaj (geizhals.at rulla!). nem is volt gond, csak a számlát hagyta el. Ez se lett volna gond, ha nem vágja tönkre volt albitársam az int. hangkaresz kimenő portját...
Ezért lenne jobb itthoni gari,mert rossz esetben drágább lesz a leves, mint a hús!
Mióta reménykedtem egy ilyen deszkában - csak jelenjen meg hamar és jó áron (gondolom, 25k ippeghogy reális lenne - NEKEM)... -
bolondember
MODERÁTOR
-
Yutani
nagyúr
Bővebben: link
Nem is rossz alaplap, még OC is megy benne. Igaz, AGP-s kártyával lassabb 3-5 FPS-sel a PCI-E kártyás felálláshoz képest. -
csibor
addikt
Már vanBővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest