Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Ez látod, tény és való, de mit tegyek, ha ott dobog a gépemben egy 754es 3000+?!
Most néztem, h jön ki az Albatron is egy hasonló (csak nem 8/8as hanem 16/4es (?!ezt hogyan?!) ) deszkával - első fecske mégis nyarat csinálna?!
Sok-sok a 28k, de még mindig olcsóbb, mint 1 új proci+deszka... -
bolondember
MODERÁTOR
Na, találtam infót (a linket elfelejtettem, sry), még októberben jelenik meg, elvileg 119 Eurós áron.... (hát, reméltem, h nem lesz -sokkla-több, mint 100)...
-
bolondember
MODERÁTOR
egy álcázott up:
Tud már vki konkrét infót, mikor jelenik meg, vagy bármi?! Mert én sehol semmit.... -
bolondember
MODERÁTOR
khmm...
a tipp jó, csak egyszer már (ha nem is így, de) rácsesztem. MSI K8T Neo. 1 éve az itthoni ár 2/3-áért hozta el a csaj (geizhals.at rulla!). nem is volt gond, csak a számlát hagyta el. Ez se lett volna gond, ha nem vágja tönkre volt albitársam az int. hangkaresz kimenő portját...
Ezért lenne jobb itthoni gari,mert rossz esetben drágább lesz a leves, mint a hús!
Mióta reménykedtem egy ilyen deszkában - csak jelenjen meg hamar és jó áron (gondolom, 25k ippeghogy reális lenne - NEKEM)... -
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
A hónap kérdése: a Hertán kívül tudtok Mo-i EPOX forgalmazót?
-
bolondember
MODERÁTOR
Hűűű....
Erre vártam már vagy 4 hónapja! Sose volt MSI-n kívül más deszkám, dehát, ezért érdemes váltani - remélem hamar megjelenik és ANNYIRA drága sem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest