Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• borg315

aktív tag

válasz KEndre #4 üzenetére

Szerintem Kóka hasznos lehet a hazai informatikának, Nem is oly rég még vezetője volt az IVSZ-nek, ismeri az iparági szereplőket. Ezért gondolom, amit leírtam. Egy év múlva térjünk vissza erre.

egyetertek, terjunk vissza erre egy ev mulva.. en nagyon szkeptikus vagyok az ugyben. nem hinnem, h pozitiv valtozas lesz, ha miniszteriumi szintrol alacsonyabb szintre lesz athelyezve a problema, emellett nem hiszek kaka janiban - a duborgo gazdasagra vhogy ra kellett tenni egy dj urcsany-csomagot, a nagy bizniszmenkent marketingelt emberke meg az elenderes sztoriban egyes forrasok szerint inkabb stroman volt, mintsem szupermenedzser.. szal nem ajulok el a hirtol..

de persze lassuk, mit tesz a gyakorlatban. pld. a kovetkezo teruleteken:
    - matav monopoliuma a vezetekes es dsl szolgaltatasok teruleten
    - szg-ellatottsag
    - internet-penetracio
    - m$ monopoliuma a kozigazgatasban
    - a verszivo artisjus tenykedese
    - eu-s tamogatasok felhasznalasa (pld. mennyire kozhasznu projektekre megy el)
    stb...

• borg315

aktív tag

''Az iparág hazai kormányzati irányítása várhatóan a Kóka János által vezetett Ipari és Közlekedési Minisztérium feladata lesz, ami némi bizakodásra adhat alapot, hisz a miniszter az informatika területéről érkezett a minisztérium élére, ezért jól ismeri az IKT-szektor minden búját-baját, illetve a látványos fejlődéshez (nemzetközi kitöréshez) szükséges kormányzati tennivalókat is – megelőlegezve a bizalmat – képes lesz reményeink szerint hatékonyan levezényelni.''

ezt a seggnyalast..

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák