- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ezt a topikot javaslom a folytatáshoz:
-
Pompi
nagyúr
válasz
Joe bácsi #113 üzenetére
"Akkor észre lehet, de nem számottevően."
Mert ugye használtad már mind a kettőt és ez a személyes tapasztalatod.
Netalántán olvastál egy korrekt összehasonlító tesztet a két telefonról ahol ezt írták?
Na ugye... nincs semmi bajom azzal, hogy kinek mi tetszik, de ilyeneket nem kell állítani, inkább mond azt, hogy neked az E65 tetszik és tojsz arra, hogy egyébként mennyivel tud többet az E51, de ne próbáld meg az embereket megvezetni ezzel. -
-
Pompi
nagyúr
"ezeket most találtam, csak nem tom mennyira igaz, v előrendelés-e esetleg"
Az első általad belinkelt oldalon: "Temporarily Sold Out."- tehát jelenleg nincs
A másodikon: "In Stock" - raktáronEnnél többet itt nem fogunk tudni mondani ezekről az oldalakról azt hiszem.
Ui: remekül lehet linkelni a fórumon, majd egyszer próbáld ki
-
Pompi
nagyúr
Egyszer vendégül látnálak nálunk. Szuterén szint. Katasztrófa. Az N70-en volt 1-2 "egység" térerő, az N80-on viszont alig találni helyet a lakásban ahol egyáltalán van lefedettés és előbukkan az operátor logo. Moto V3-mal vagy Samsung E250-nek vígan lehet telefonálni mindeközben
-
Pompi
nagyúr
Köszi a linket. Érdekes adatok. Ezek a számok egyébként összeföggésben vannak a telefon térerejével? Mert ahogy néztem az N80-nak viszonylag kevesebb a SAR értéke (0,68), de nem is olyan jó a térereje, mint előtte az N70-emnek volt ami 0,90 fölötti. Ebből arra következtetek, hogy van, de ez persze lehet másnak az oka is.
Viszont ha van akkor azt lenne jó tudni, hogy mennyivel rosszabb pl. egy 0,90-est magammal hordani, mint egy 0,70-est, mert ha élettanilag nincs kimutatható különbség (azon kívül persze, hogy egyik se jó), akkor lehet érdemesebb a nagyobbat választani.
A max 2 W/kg-től mindegyik messze van azért. -
Pompi
nagyúr
Én sem vennék 200k-ért E90-et, de azért nem teszek egyenlőségjelet közte és az E51 között mondván, hogy tulajdonképpen nincs is különbség közöttük és a feature listák csupa marketing maszlagok.
-
Pompi
nagyúr
A szegmetálás valós. Még ha akár csak a képernyőméret alapján történik, mert ez is egy fontos tényező (főleg az árban).
Ezen kívül konkrét tudásbeli különbség a processzor sebessége, a memória mérete, akár a storage és méginkább az operating memoria tekintetében, további különbség a már említett GPS, a fényképező felbontása az AF megléte, a 3G, HSDPA megléte (mert nem mindegyikben van), a Wifi (mert ez sem mindegyikben van) a qwerty billentyűzet és elvileg ide sorolható még az anyaghasználat is.
Sőt számos esetben az előre feltepített programok tekintetében is van különbség, pl. nem mindegyik készüléken van olyan QuickOffice amivel szerkeszteni is lehet.
Tehát van azért itt különbsgé bőven, még akkor is ha szerinted ez marketing bullshit, mert szerintem viszont nem teljesen az. -
Pompi
nagyúr
Kicist tényleg szőrözésnek érzem a dolgot.
Nem vitatom, tényleg remek készüléknek néz ki ez az E51, de nem hasonlítható össze a kettő a már annyiszor leírtak miatt. Szerintem indokolt az árkülönbség a másik kérdés az, hogy kinek van szüksége a komunikátorra és, hogy annak megéri-e a különbség.
Ennyi erővel az N95-höz vagy bármelyik 3G-s, (HSDPA-s) Wifis S60-os telefonhoz is hasonlíthatnád, illetve azokkal kapcsolatban is felmerülhet (benned) ez a kérdés, nem is teljesen értem, hogy miért pont a komunikátort spécizted ki, van pár telefon ami a kialakítása végett inkább összehasonlítható. -
Pompi
nagyúr
Mivel több az E90 nagyvonalakban:
- lényegesen nagyobb kijelző: 240x320 (2'') vs. 800x352 (4'')
- dual cpu
- qwerty billenytűzet
- GPS
- 3 megapixeles kamera
- nagyobb operating memory: 96mb ebből szabad ~50mb vs. 128mb ebből szabad ~80mb
- hardveres 3d gyorsító
De ezektől függetlenül nem hasonlíthatóak össze (legalábbis nem érdemes) szerintem mert eléggé más kategória a kettő. -
Pompi
nagyúr
válasz
Remittenda #16 üzenetére
''házikó, kicsit win mobile-os''
Úgy tudom, hogy pont ez volt a cél.
Egyébként egyszer már rácsodálkoztál erre a nincs Symbian gomb ezen a telefonon dologra itt a fórumon és már ott (is) megkaptad rá a választ[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest