- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kicsit hasonlít a TNT/TNT2 esetre. Ők a TNT megjelenése előtt a TNT2 speckóit hangoztatták, aztán 0,35 mikronból csak a TNT-re futotta (90-100 MHz chip), és a 0,25 mikronból tudták csak kihozni a 150+ MHz TNT2 chipeket.
Erre mondják, hogy a történelem ismétli önmagát. De végül is a GF256-nál is ez volt, ott is volt egy 0.22 mikronról való átállás a GF2 GTS-nél 0.18 mikronra. -
Na, arra én már rájöttem, hogy nem szabad megvenni a legdrágább cuccost, mert iszonyatosat bux rajta. Ezért én inkább a használtpiacon mozgok, és a t*köm fog kifizetni új árat bármire is, ami megvehető megbízható forrásból itt a PH-n, jóval olcsóbban és ugyanúgy működik. Egyedül csak vinyót meg ventiket érdemes újonnan, mert az mégiscsak mozgó alkatrész, abból jobb az új. Így nem bukok 2 éva alatt 300e forintot, mint pl sajnos te.
-
2004. nyár elején jött a GF6800Ultra. A G70 nem kerül boltokba 2005. október előtt, az biztos (talán szeptember). Namost azt tudjuk, hogy az árak nem a mi pénztárcánkhoz vannak szabva, hanem a tőlünk nyugatra és a távol-keleten élők zsebéhez. Őnekik egy évenkénti VGA csere nem probléma, mi meg csak szívjuk a fogunkat a dolog miatt.
Ez van, tessék elfogadni. Egyébként is, kell a fejlődés. Mi lenne, ha még most is GF256-on Doom3-azna és HL2-zne a nép? (Bár ez utóbbi megy is G256-on.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest