- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
cheroub
csendes tag
válasz
Ambrosius #19 üzenetére
Hali.
A DTK-nál abból indultam ki hogy ha a memtest hibát okoz akkor az alaplap módosításra szorul, mert ugye belátod hogy egy hónapig nem tudok tesztelni folyamtosan egy alaplapot hogy kicsikarjak valami hibát. Ezért akinek az alaplapjávan + DTK saját proci+mem a memtest hibát jelez szó nélkül átalakítjuk(persze ha igazolhatóan tőlünk származik a deszka,de elvileg ha tőlünk vásárolta és ezzel a problémával viszed vissza akkor eljuttatja nekünk). Ha nem tőlünk származik akkor is átalakítjuk (2000+ÁFA), csak a garanciát nem tudjuk garantálni. Papírt adhatunk róla, ha elfogadja az adott cég akkor szerencséd van.
Byez
Forgács Péter
DTK T/S -
Ambrosius
tag
válasz
Ambrosius #18 üzenetére
Ja persze nem volt módosítás a lapomon, szóval bármikor reprodukálhatom a hibát, ha gondoljátok. Csak hát nem nagyon szeretném a működő rendszeremet megbolygatni.
Mivel a Pentacompban vettem a lapot és nem tudom, hogy ők hivatalosan a DTK-tól szerzik-e be a lapot, ezért nem vittem vissza nekik, mert ugyan telefonáltam, hogy bajok vannak a lappal, de nem túl készségesen álltak neki a dolognak ("hát akkor hozza be reggel, aztán ha tényleg hiba van, akkor _nem számítunk fel szervízköltséget_(!), ja és szombaton mi nem dolgozunk(az a szombat épp munkanap volt)")
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged