Aktív témák
-
udvari
tag
hehe persze hogy megvesszük az Új ECS SIS745 DDR 333 al azt mégjobban lealázzuk a nagyszájúakat :DDD
még a memetest-86 prg-t sem merte lefyttatni 1,33 meh 1,4 TB-el nehogy kiderüljön hogy egy nagy rakás..... ama lap
persze megértem valamből élni kell de félre evzetni a vevőket nagy orcával meg hazugságokkal azt azzé nem kéne :DDD -
udvari
tag
hát az attól függ hogy mennyi pénzed van !
nekem ilyen ketyeg egy athlon XP 1600+ al hozzámég 1.5 GHz stabilan cpufsb-el de anélkül meg 138 FSB-el is stabilan !
nézd csak meg a testeteket hogy nem nagyobb teljesítményű a via mert ott nagyon nagy a szórás lap és lap között !
DTK-nál vegyed ott már eleve átalakítva kapod ha kéred :DD -
-
udvari
tag
próbáld meg a memoria beáll. visszevenni !
senki se mondta hogy ez tuning alaplap !
de jól hajtható proci meg memória nemhánytrán
nekem megy 138 FSB-n az XP1600+ de 150-en néha néha elmegy valamikor meg clear cmos :DD
de ha lesz majd DDR333 ram-om akkor majd okosabb leszek mert itt is írták a rion hogy nem bírták stabillá tenni azokkal a ram-okkal amelyek más gépben simán mentek 150-166 fsb-n
Szia -
udvari
tag
mondtam hogy kinek gigabyte kinek ECS, nekem jó az ECS egyel nagyobb procival vagy jobb videókártyával ! :
de ha úgyis te árulod őket légyszi lökjél már meg bencmark eredményekkel athlon 1600Xp -vel meg gts2 TI -vel ha lehet.
Tudod én már írtam mit bír az ECS Nked meg csak a szád jár :DDD szóval ne szégyeld ám azokat az erdményeket lehet hogy reklámnak nem lesz jó de akorrekt kereskedéshez hozzátartozik hogy alátámasszuk a nagy orcánkat :DD -
udvari
tag
Bárcsak minden forgalmazó így álna a dolgokhoz !
szegény via -sok akiknek insatbil a lapja azok hova menejenek ?
adják el gyorsan a lapot azt vegyenek ECS-t a DTK-nál :DD
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest