- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Aktív témák
-
napos2600
tag
lehet hgoy nem praktikus meg draga meg igy meg ugy de van akinek teccenek ezek a vilagitos kutyuk.
mint pl nekem :) bar mar letettem arrol is hogy ablakot vagjak a gepre mert nem igazan ezzel szeretnem a szabadidomet eltolteni de ha van valami ami igenyes es szep (azaz erdek nelkul teccik) akkor annak orulok :)
nem szabad az esz ervek alapjan helybool halalra itelni magadban semmit!
ha megragod es utanna sem izlik akkor kopd csak ki :)
FILOZOFUS OFF
a kijelzos billentyuzetet telleg meg lehet csinalni sargarepabol :)
de tenyleg mukodne a dolog es sokat lehetne sporolni hosszutavon csak kitarto anyagokat kell hasznalni...
kar hogy a hosszutavu gondolkodas a gazdasagra epulo tarsadalomra nem jellemzo :( -
napos2600
tag
válasz
guess.who #57 üzenetére
a vakon gepelessel semmi problema:)
ez a matrixos dolog meg lehet eccer majd megvalosul mert az otlet sztm nagyon jo (ha nem nezzuk a bevezetesnel varhato arat) !
talan itt lattam prohardveren ilyen cserelheto billentyuzetet marmint a felso resze volt cserelheto megfelelo jatekokhoz legyartva:) (hozzateszem assem occso mulaccsag:D) -
napos2600
tag
válasz
guess.who #55 üzenetére
taplalni a billentyut ugy lehetne hogy szepen a kabeleben menne egy tapkabel pluszba es len kulon vezetve molex csatlakozo es maris 5-12V... :)
modot lattam mar olyat hogy az egesz billentyuzeten kb 30-40 kek/piros led volt ahhoz is kellett kulon tap:)
de egy ilyen dj lampas megoldas sem lenne hulyeseg mint egyes laptop-ok kijelzo fole epitett lampaja!
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest