- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #58 üzenetére
Ha feltételezzük azt, hogy megcsinálják, akkor biztos, hogy eleinte drága lesz. Aztán ahogy elterjed (ha elterjed), úgy lehet majd egyre olcsóbban előállítani, illetve miniatürizálni, fejleszteni rajta. Bár én szkeptikusabb vagyok, mint Den, nem hiszem, hogy ''pár éven'' belül ilyesmi túl sok itthoni számítógépezőnek lenne, inkább tíz évre, vagy még távolabbra tenném a dolgot. Ugyanez volt pl. a CD-vel, vagy a DVD-vel is, pedig az aztán igazán ''nélkülözhetetlen'' periféria...
(Egyébként ha pusztán azt nézzük, hogy egy ilyen fólialapnál valóban nem lenne gond a ''billentyűk'' kiosztása, a feliratozásuk, a helyük, stb. -akkor valóban jó az ötlet, s érdemes lenne megvalósítani. Csak kérdés, hogy ki tudná megszokni, hogy nejlonzacskót püföl... ;] ) -
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #56 üzenetére
Jó-jó, de az eredeti felvetés 8x8-as pontmátrixról szólt, minden egyes billentyűben.... Azért ahhoz valószínűleg már kell teljesítmény, meg korrekt vezérlés, stb. :) Egyébként igen, persze, hogy meg lehet oldani molexszel, csak én értelmét nemigen látom...
A kis ''állványon'' levő LEDeken már én is gondolkodtam, ha jól irányzod a fényét, akkor valóban lehet hasznos is -de szerintem egyszerűbb megtanulni vakon gépelni, ráadásul azt a tudást nappal is használhatod. :DD
Aktív témák
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest