Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #58 üzenetére
Ha feltételezzük azt, hogy megcsinálják, akkor biztos, hogy eleinte drága lesz. Aztán ahogy elterjed (ha elterjed), úgy lehet majd egyre olcsóbban előállítani, illetve miniatürizálni, fejleszteni rajta. Bár én szkeptikusabb vagyok, mint Den, nem hiszem, hogy ''pár éven'' belül ilyesmi túl sok itthoni számítógépezőnek lenne, inkább tíz évre, vagy még távolabbra tenném a dolgot. Ugyanez volt pl. a CD-vel, vagy a DVD-vel is, pedig az aztán igazán ''nélkülözhetetlen'' periféria...
(Egyébként ha pusztán azt nézzük, hogy egy ilyen fólialapnál valóban nem lenne gond a ''billentyűk'' kiosztása, a feliratozásuk, a helyük, stb. -akkor valóban jó az ötlet, s érdemes lenne megvalósítani. Csak kérdés, hogy ki tudná megszokni, hogy nejlonzacskót püföl... ;] ) -
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #56 üzenetére
Jó-jó, de az eredeti felvetés 8x8-as pontmátrixról szólt, minden egyes billentyűben.... Azért ahhoz valószínűleg már kell teljesítmény, meg korrekt vezérlés, stb. :) Egyébként igen, persze, hogy meg lehet oldani molexszel, csak én értelmét nemigen látom...
A kis ''állványon'' levő LEDeken már én is gondolkodtam, ha jól irányzod a fényét, akkor valóban lehet hasznos is -de szerintem egyszerűbb megtanulni vakon gépelni, ráadásul azt a tudást nappal is használhatod. :DD
Aktív témák
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- Óvodások homokozója
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Facebook és Messenger
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest