- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #58 üzenetére
Ha feltételezzük azt, hogy megcsinálják, akkor biztos, hogy eleinte drága lesz. Aztán ahogy elterjed (ha elterjed), úgy lehet majd egyre olcsóbban előállítani, illetve miniatürizálni, fejleszteni rajta. Bár én szkeptikusabb vagyok, mint Den, nem hiszem, hogy ''pár éven'' belül ilyesmi túl sok itthoni számítógépezőnek lenne, inkább tíz évre, vagy még távolabbra tenném a dolgot. Ugyanez volt pl. a CD-vel, vagy a DVD-vel is, pedig az aztán igazán ''nélkülözhetetlen'' periféria...
(Egyébként ha pusztán azt nézzük, hogy egy ilyen fólialapnál valóban nem lenne gond a ''billentyűk'' kiosztása, a feliratozásuk, a helyük, stb. -akkor valóban jó az ötlet, s érdemes lenne megvalósítani. Csak kérdés, hogy ki tudná megszokni, hogy nejlonzacskót püföl... ;] ) -
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #56 üzenetére
Jó-jó, de az eredeti felvetés 8x8-as pontmátrixról szólt, minden egyes billentyűben.... Azért ahhoz valószínűleg már kell teljesítmény, meg korrekt vezérlés, stb. :) Egyébként igen, persze, hogy meg lehet oldani molexszel, csak én értelmét nemigen látom...
A kis ''állványon'' levő LEDeken már én is gondolkodtam, ha jól irányzod a fényét, akkor valóban lehet hasznos is -de szerintem egyszerűbb megtanulni vakon gépelni, ráadásul azt a tudást nappal is használhatod. :DD
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest