- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #58 üzenetére
Ha feltételezzük azt, hogy megcsinálják, akkor biztos, hogy eleinte drága lesz. Aztán ahogy elterjed (ha elterjed), úgy lehet majd egyre olcsóbban előállítani, illetve miniatürizálni, fejleszteni rajta. Bár én szkeptikusabb vagyok, mint Den, nem hiszem, hogy ''pár éven'' belül ilyesmi túl sok itthoni számítógépezőnek lenne, inkább tíz évre, vagy még távolabbra tenném a dolgot. Ugyanez volt pl. a CD-vel, vagy a DVD-vel is, pedig az aztán igazán ''nélkülözhetetlen'' periféria...
(Egyébként ha pusztán azt nézzük, hogy egy ilyen fólialapnál valóban nem lenne gond a ''billentyűk'' kiosztása, a feliratozásuk, a helyük, stb. -akkor valóban jó az ötlet, s érdemes lenne megvalósítani. Csak kérdés, hogy ki tudná megszokni, hogy nejlonzacskót püföl... ;] ) -
guess.who
senior tag
válasz
napos2600 #56 üzenetére
Jó-jó, de az eredeti felvetés 8x8-as pontmátrixról szólt, minden egyes billentyűben.... Azért ahhoz valószínűleg már kell teljesítmény, meg korrekt vezérlés, stb. :) Egyébként igen, persze, hogy meg lehet oldani molexszel, csak én értelmét nemigen látom...
A kis ''állványon'' levő LEDeken már én is gondolkodtam, ha jól irányzod a fényét, akkor valóban lehet hasznos is -de szerintem egyszerűbb megtanulni vakon gépelni, ráadásul azt a tudást nappal is használhatod. :DD
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged