- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
Haveromnak most vettünk egy via-s laptopot. 1G via-s proci van benne és én meglepődtem hogy egy 1G-s proci ilyen jól megy.
Neki csak zenére meg netre kellet egy gép és ez volt gyorsan kéznél. Tesztelgettem kicsit és elég gyorsan indulnak az alkalmazások meg elég stabil is szerintem -
Thommyboj
aktív tag
ilyet is kell gyártani, ahogy az asrock is gyárt ilyeneket, mert nem mindenki engedhet meg magának csúcs lapokat vagy valakinek csak netezésre akármire kell.
-
3P
tag
Sziasztok!
Milyen olcsóbb lapotok tudtok ajánlai C2D procihoz, ami mellett egy 6300-ast lehet is tuningolni mondjuk 2,4-2,5 GHz-ig? Dual VGA támogatás egyáltalán nem szempont. A kritérium, hogy a tuning menjen, s lehetőleg stabil maradjon, DDR2-es legyen, 16x PCI-E-s csatolás legyen rajt minimum, ja és ha lehet ne túl drága legyen, sőt... ;) Persze lehet, hogy lehetetlent kérdezek.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
A VIA-val nincs bajom, de a Biosz@rral már voltak rossz tapasztalataim.
-
gorlin
őstag
Én nemrég vettem egy ASrock 775 VSTA alaplapot,ami ugye VIA chipsetes.Mellé vettem egy 6400-es Core2-őt.Tökéletesen megy a 2*1giga Corsair-el DDR'1!!(ráadásul simán leverte az everest szerint valami 975-ös lappal készült 667Mhz DDR2-es gépet)Belemegy a régi AGP-is.
Nagyon stabill jó kis lap.
Előtte én is csak szuper Prémium SLI lapokat vettem hogy az mennyire jó lesz .
De csak feleslegesen vettem meg olyan dolgokat amit nem használok.+ a bonyolultabb cuccokkal mindíg több baj van.Melegszik stb.
Szerintem ez a lap tökéletesen elég lesz nekem játékra internetre,és egy hajszálnyival nem lenne jobb egy 60000forintos szuper asus lap,amit nem használok ki.(meg amugy elegem lett az asus-ból,mindíg csak a baj volt vele)(Tudom hogy az Asrock a leányvállalata)
-
KrAt
veterán
Hát magával a via chipsettel gondom még nem volt.. (50% oc egy celeronnnal
)
De core2 mellé nem vennék ilyetAz sokkal jobbat érdemel..
-
lorcsi
veterán
az asrock sokkal jobb szvsz ilyen kategóriában
-
shteer
titán
a lap teljesítménye messze elmaradt a várakozásoktól és a hasonló tudású társaitól
a laptop haveromé, (VIA proc, VIA chipset, VIA video) egyszerűen s..r - lassú, ha lehúzod a hálózati tápról elhalványul a kijelzője, szinte használhatatlanná válik még irodai alkalmazások használatára is, az üzemidőről nem is beszélve - váááá, fúj.. -
fifi_addict
tag
nekem meg csak via-s alplapom volt eddig. söt, még a notim is via. c3! épp onnan irok, szóval megy...
mondjuk ki, játszás nem játszik...
2. a kt133a chipsetes alaplapom 5 év után zárlatos lett, most egy asrock (via!) mittummi figyel a gépbe. fapados, de elmegy (némi ügyeskedés után ddr2 400-as RAM + Athlon XP proci. még az is jó netre, meg ilyesmire... majd ha gazdag leszek, veszek jobbat
-
törölt tag
Max 533MHz? Ezt most nem értem... A 667-es, a 800-as már nem is megy benne?
Amúgy tetszik. Jó kis másodgép lehetne belőle netre videózásra, zenehallgatásra.
Egy beépőprocit bele, passzív hűtést neki, és akár egy jó kis házban mehetne a nappaliba a TV mellé.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Elég zsúfolt...
Árat tudunk? -
Muton
addikt
nem tudom, h mi bajotok, egy via csipes irofai pc/entry laptop is lehet megfelelő a maga területén.
a lap meg jól néz ki (specifikációktól függetlenül) -
Godfather
aktív tag
A VIA még egye fene, de ez a zöld szín?
Nekem eddig nem sok dolgom volt via-s alaplapokkal, meg notikkal, úgyhogy komoly véleményt nem is tudok mondani, esetleg azt, hogy régen se volt a helyzet magaslatán a via, most meg aztán talán még annyíra se? -
shteer
titán
1szer volt VIA-s lapom
1szer meg próbálkoztam full VIA-s laptoppal dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest