Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Én nemrég vettem egy ASrock 775 VSTA alaplapot,ami ugye VIA chipsetes.Mellé vettem egy 6400-es Core2-őt.Tökéletesen megy a 2*1giga Corsair-el DDR'1!!(ráadásul simán leverte az everest szerint valami 975-ös lappal készült 667Mhz DDR2-es gépet)Belemegy a régi AGP-is.
Nagyon stabill jó kis lap.
Előtte én is csak szuper Prémium SLI lapokat vettem hogy az mennyire jó lesz .
De csak feleslegesen vettem meg olyan dolgokat amit nem használok.+ a bonyolultabb cuccokkal mindíg több baj van.Melegszik stb.
Szerintem ez a lap tökéletesen elég lesz nekem játékra internetre,és egy hajszálnyival nem lenne jobb egy 60000forintos szuper asus lap,amit nem használok ki.(meg amugy elegem lett az asus-ból,mindíg csak a baj volt vele)(Tudom hogy az Asrock a leányvállalata)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android játékok topikja
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged