- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
fendre
tag
válasz
_Volkovy_ #95 üzenetére
Ja :))
De mostmar nem is olyan hangos mint egy FX5900 :C Sot kifejezetten halk :DD
Igazabol csak egy kicsit kitertem arra, hogy sokan azt hiszik hogy vesznek egy uj kiraly vga-t aztan toljak majd ezerrel. Ezekhez a cuccokhoz mar sajna uj haz is kell sokszor. A vga huteseket nem gagyi hazakra tervezik, hanem mar fullosabb hazakra.
Nvidia-nal pedig sokkal rosszabb a helyzet mint az Ati-nal, _sokkal_ hangosabb hutes mellett hozzak azt a szintet mint az Ati, nekem mar volt szerencsem fx5900-at hallgatni. Haverom azota is atkozza a napot mikor megvette :Y nem hinnem hogy sokat javult volna azota a helyzet :)) Mellesleg a nyari tulmelegedes nem csak nekem volt gond.
Nem veletlen hogy egyre inkabb eloterbe kerulnek forumokon, hirekben az uj hazak, ventik, fordulatszam, cfm, dB, modding, sufnituning stb. Persze erre nem figyelmeztet senki, hogy veszel egy jo kartyat, aztan majd kolthetsz meg ra vagy faraghatod a hazadat. Sokan most osszel vesznek rad9800+ kartyat, aminek a holeadasa mar eleg nagy, de persze majd jovo nyaron dol el hogy eleg lesz-e a haz is hozza. Mivel az hogy szetcsapja a kartyan egy venti a meleg levegot, az egy dolog, de azt a meleg levegot ki is kell szivni onnan, es huvosebbet kell helyette beszippantani.
;]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest