- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
t-shirt
veterán
A cikkben amit linkeltem a 3 kategóriából 2-ben az nv szerepelt jobban a harmadikban ugyan az ati, de meglehet nézni a különbségeket hogy mennyivel, ami jól fut egy x800xt-n az egy 6800u-is jól fog futni, tulságossan kicsik a különbségek. Mind a két kártya egyformán jó. Csak azt nem értem hogy ez miért fáj neked?
A képek egy PH-s cikkből vannak, amit a ''prohardver tesztlaborban'' üzem közben mértek. Nem szoktál híreket - cikkeket olvasni, köztüdott hogy az x800-as sorozat melegebb mint a 6800-as -
Sárpac
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy a geforce6800 ultra és x800xt kb egyforma szinten van ha az élsímítást bekapcsoljuk!
Én már várom az új nvidia drivereket hiszen a shader 3 használata sokkal több programozási lehetőséget kínál mint a 2es ami max az x800xt-nél!
Várhatóan a jövőben a 6800ok teljesítménye épp emiatt emelkedni fog!:DDD -
jrpryv
tag
Nem szoktam ilyenekbe beleszólni, de sajnos, ha a hülyeség egy szintje elér egy határt, akkor az nálam kiveri sajna a biztosítékot. Imádom, amikor valaki, okoskodik jobbra balra anélkül, hogy bármit is olvasott volna a témában, látott volna egyáltalán egy példányt is abbol a vidkariból, amit így fikázz, és ha belinkelnek neki egy oldalt, ahol megcáfolják remek téziseit, akkor az az oldal gagyi!
1. Az x800XT PE valóban gyorsabb kari, mint a Gef 6800U (bár, csak halkan jegyzem meg, hogy az X800XT PE valódi ellenfele, a Gef6800Ultra Extreme, ami egy árkategóriát is jelent), de itt a kérdés az volt, hogy GT, vagy X800, amely kategóriába meg a GT a gyorsabb a cikk szerint.
2. Elárulok, egy titkot nekem volt 9800 Pro-m, is, meg sima 9600-om is. A 9800 Pro hagosabb volt, mint a gyári hűtővel elátott 6800GT-m(ezt természetesen a cikk is igazolja), amit viszont azóta lecseréltem egy NVsilencer5-re, aminek a zajszintje megegyezik ICEQ2 hűtéséével. -
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 4
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest