- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Aktív témák
-
PNEUM
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
''Amúgy Abit-ot alapból nem szeretem, egyébként is ATi gyártmányú kártyáknál van sokkal jobb márka is (pl. HIS).''
Én úgy tudom, hogy az egyik legjobb márka
a Hercules, és a Tyan :DD
Nem vagyok egy Abit-fun de szerintem, az Abit elég jól csengő név! -
Reac^
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #36 üzenetére
Alvin mi ez a hülyeség hogy Abit kis cég ? :))
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
Szíved joga utálni bármelyik gyártót, de ettől függetlenül csak ezért nem kell beirkálni egy ilyen topicba.
Hol láttál te pl. engem úgy MSI-t szidni bármelyik MSI-vel kapcsolatos topicban, hogy csak azért mentem oda? Pedig nem szeretem a cuccaikat, mert eddig mindegyikkel szívtam. Gondolom te is így vagy az Abittal.
Pedig meg kell szoknod, mert jön fel, mint a talajvíz. Nem ötödik volt az elmúlt években alaplapgyártókat tekintve? -
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
Kicsit túlzásba visszük ezt az Abit gyülöletet, nem gondoljuk hm?
Ha nemteccik ne szólj hozzá... -
LordX
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #36 üzenetére
Biztos csak véletlenül került bele az első hat legnagyobb alaplapgyártóba..
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
OFF
Miért kellene tiltani azt, hogy valaki ne szóljon hozzá, ha nincs mondanivalója? :)
ON
''Amúgy Abit-ot alapból nem szeretem, egyébként is ATi gyártmányú kártyáknál van sokkal jobb márka is (pl. HIS).
Bölcs dolog bármit ''alapból'' nem szeretni, főleg úgy, hogy előre eldöntöd, mit szeretsz (ismert minőségű/árú HIS vs. ismeretlen minőségű/árú Abit ATi kártyák)...:U -
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #27 üzenetére
OFF
Ha nem izgat a hír, miért írsz a topicba?:F
ON
Egyébként mitől volt eddig rosszabb az átlagos nVidia kártyánál az Abit, és mitől lesz most ''pláne'' rosszabb az átlagos ATi kártyánál?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest