- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rocket
nagyúr
Jol elvannak
Itt a valasz a topic egyik talalgatasara:
Patti Mikula, Public Relations Manager, Desktop and Handheld Products, ATI Technologies Inc. wrote:
I am happy to confirm that the card will be red....now which exact tone of red I can't say, that is a highly guarded secret.... -
rudi
nagyúr
Hát nemtudom... Persze ne feledkezzünk meg arról, hogy az NV 200 millió tranzisztoros chipeiből sem nagyon tud 400-500 MHz között üzelemlő darabokat biztonsággal és profittal gyártani, itt meg egy 300 millió tranzisztor közeli chipről lenne szó, olyan csíkszélességen, min még nincsenek a gyártónak tapasztalatai. Ezzel már egyszer befürdött az NV és az ATI egyszer már kiválóan levezényelte a váltást, amikor nem a csúcsprocesszorral, hanem a kisebb testvérrel kezdte az új technológia bevezetését.
Ennek az SM3.0-s HDR-es chipnek a megjelenésével kíváncsi leszek hogyan folytatódik az X800 és X700 karrierje... -
-FreaK-
veterán
Szerintem sem elképzelhetetlen.Rengeteg olyan technológiáról olvastam már a közelmúltban amit a nagy sebesség eléréshez fejlesztetek.A 90nm-ből ismán ki lehet honi ilyen sebességet ha sikerül megoldani a legfőbb problémát.Ez pedig a szivárgási áram igen tetemes mívolta amivel az Intel nem tud megbírkóni és úgy néz ki egy darabig nem is fog:Mindemellett az AMD-nek pl sikerült valamelyest és úgy néz ki a jövőbőnem nagyobb sebességet tudnak elérni ezálltal.Abszolút nem lehetetlen hogy ATI is ''használható'' technológiát fog alkalmazniMint mondottam számtalan ilyen fejlesztésről olvastam már a legkülömbőzőbb gyártóktól,az Inteltől kezdve az IBM-en át az ismeretlen fejlesztőkig.EZekre pedig szükség is van mert már nagyon kezdik a nagy gyárak elérni a jelenlegi gyártási technológiák korlátait.
Eddig az összes csíkszélesség váltásnál azt hangoztatták, hogy ez majd mennyivel jobb mert kevesebb helyet foglal,kisebb a hő,nagyobb a sebesség stb.. Most értek oda hogy rájöttek ez azért nem egészen így van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest