- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Overlocker #54 üzenetére
Pontyosan.. újabb pofon lesz a pc-knek sztem..
-
-
-FreaK-
veterán
Ne keverd a teljesítményt és a szolgáltatásokat! Egy x300 sebesség szempontjából ma már alig elég bármire is de a szolgáltatásait meg alig van mai kihasználja.Egyre másra jelennek meg a legújabb szolgáltatások(sm3 pl) de évekig nem jelennek meg játékok tömegével amik kihasználnák.
És még egy kérdés ami még egy csapást mér a software-ekre: a konzolok nagyon elnyomják a pc-s játékipart,nem is gondolátok mennyire.. Néhány éve megjósolták már a pc-s játékok kihalását,persze ez azért durva volt.Azonban egyre kevesebb, és főleg minőségibb játék jelenik meg,azok is leginkább a gyors haszon elve alapján.. -
-FreaK-
veterán
De ha jobban belegondolunk teljesen mind1 mit fog tudni az új kártya.Aza baj hogy a szoftware fejlesztők mérfüldekkel le vannak maradva a hardware-ek mögött.
A hardware kb 2x gyorsabban fejlődik mint a software.Ezeket a funkciókat támogató játékok akkor fognak tömegesen megjelenni amikor már a belépő szintű kártyák is tartalmazni fogják ezeket,de akkor meg már két generációval fejlettebb funkciók lesznek.. És még ez sem igaz teljesen,mert még mindíg két kezemen össze tudom számolni azokat a játékokat amik maradéktalanul kihasználják mondjuk egy gef6200 vagy Radeon x300 funkcióit, képességeit.A sebesség persze más tényező,de itt is igen durva a helyzet.Az hogy egy ma már nem a csúcsnak számító x800pro is bőven jácható sebességet produkál 1280/1024 vagy akár 1600as felbontásban a legbrutálabb játékok alatt az azért nem semmi... -
-FreaK-
veterán
Szerintem sem elképzelhetetlen.Rengeteg olyan technológiáról olvastam már a közelmúltban amit a nagy sebesség eléréshez fejlesztetek.A 90nm-ből ismán ki lehet honi ilyen sebességet ha sikerül megoldani a legfőbb problémát.Ez pedig a szivárgási áram igen tetemes mívolta amivel az Intel nem tud megbírkóni és úgy néz ki egy darabig nem is fog:Mindemellett az AMD-nek pl sikerült valamelyest és úgy néz ki a jövőbőnem nagyobb sebességet tudnak elérni ezálltal.Abszolút nem lehetetlen hogy ATI is ''használható'' technológiát fog alkalmazniMint mondottam számtalan ilyen fejlesztésről olvastam már a legkülömbőzőbb gyártóktól,az Inteltől kezdve az IBM-en át az ismeretlen fejlesztőkig.EZekre pedig szükség is van mert már nagyon kezdik a nagy gyárak elérni a jelenlegi gyártási technológiák korlátait.
Eddig az összes csíkszélesség váltásnál azt hangoztatták, hogy ez majd mennyivel jobb mert kevesebb helyet foglal,kisebb a hő,nagyobb a sebesség stb.. Most értek oda hogy rájöttek ez azért nem egészen így van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest