- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HMD Skyline - jó szerelés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Sajnos, pedig én még mindig inkább jáccok egy PCn, amit agyonállítgathatok, mint egy konzolon. Mondjuk lehet ezzel csak én vagyok így
Mondjuk mivel egyre kevesebbet jáccok, lehet veszek egy iBookot, és f0sok a játékokra
MOD:Mellesleg én vagyok ottan a n3ck, így van.Miből találtad ki?
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Mellesleg egyetértek a HW fejlődésével kapcsolatban, ha a kiadók nem sürgetnék a fejlesztőket a határidőkkel, bőven jutna idejük optimalizálni, akkor egy 9600XT még jövő ilyenkor is játszható FPS értékeket produkálna, magas felbontáson, high grafikával, a majdani gémeken. Ami a jelenlegi helyzet mellett viszont erősen kérdéses...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest