- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy tudom, hogy az egyik nextgen konzol GPU-ját az Ati (Xbox360), a másikat az Nvidia (PS3) csinálja/csinálta. Szóval tényleg nem kell védeni az Ati-t.
Egyszerűen elszámították magukat, mint ahogy az NV annak idején az FX5800-cal. De egyébként is, nagyon jó kis kártya az az x850 XT PE vagy micsoda, még derekasan helyt tud állni. Ahogy hellyel-közzel helytállt a 8500 is a GF4Ti sorozattal szemben, amíg kijött az R300... -
eXodus
őstag
Mert szerinted az egy elterjedt kárta lesz amelyik a megjelenési hónap első hetében 10dbot ''sikerült'' gyártani.
Nemakarok ''ellenpéldálozni'', ''bezzeg a másik''ozni.
nv nem hagyott sok találgatást megjelen ''jó áron'', azonnal elterjedt, már a kistesó is megjelent ''jó áron'', mind2 jól teljesít.
A vak is látja hogy a 32 pipeos verzió akár mennyivel is lesz jobb az nv-nél nem fog konkurenciát jelenteni a 7800aknak.
(Konzolcsip: akár úgy is érthető hogy az nv-nek jól sikerült (ezért szállítanak hasonló chipeket)de ez jelen esetben senkit nem érdekel...)
Az ultra meg egyértelműen látszik hogy az atira ''vár''.
nV már régen megtette az első lépést. (magának hülye lesz konkurenciát állítani ilyen piaci viszonyok között)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem tudom, mi az a ''sima dx9'', én úgy tudom, hogy kétfajta shadermodell egy név és COM interfész alatt jött ki, és ennek a neve ''DX9'', de kötve hiszem, hogy a Microsoft, nulla VGA gyártási tapasztalattal előírta az ATI-nak és az Nvidiának, hogy milyen shader modell lesz a divat a jövőben.
Elég határozott véleményem, hogy ez a két shadermodell a két gyártó két különböző elképzelése a jövő chipjeit illetően, amit az is erősít, hogy az R300 után jött ki maga a DX9! Szóval az SM2 az ATI-é, az SM3 az Nvidiáé, csak az Nvidia túl későn jött rá, hogy nagyon túlvállalta magát a 32 bites architektúrával, és sebességben nagyon le fog maradni az ATI-hoz képest, ha tartania kell a tranzisztorszámot, és le is maradt. A _pp is utólag került bele az SM2-be, az Nvidia nyomására, hogy valamilyen szinten ki tudják használni a kis sebességelőnyt SM2 alatt a 16 bites üzemódjukból, ami azért egy fokkal elviselhetőbb teljesítményt nyújtott, mint az FP32.
De ez már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest