- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy tudom, hogy az egyik nextgen konzol GPU-ját az Ati (Xbox360), a másikat az Nvidia (PS3) csinálja/csinálta. Szóval tényleg nem kell védeni az Ati-t.
Egyszerűen elszámították magukat, mint ahogy az NV annak idején az FX5800-cal. De egyébként is, nagyon jó kis kártya az az x850 XT PE vagy micsoda, még derekasan helyt tud állni. Ahogy hellyel-közzel helytállt a 8500 is a GF4Ti sorozattal szemben, amíg kijött az R300... -
eXodus
őstag
Mert szerinted az egy elterjedt kárta lesz amelyik a megjelenési hónap első hetében 10dbot ''sikerült'' gyártani.
Nemakarok ''ellenpéldálozni'', ''bezzeg a másik''ozni.
nv nem hagyott sok találgatást megjelen ''jó áron'', azonnal elterjedt, már a kistesó is megjelent ''jó áron'', mind2 jól teljesít.
A vak is látja hogy a 32 pipeos verzió akár mennyivel is lesz jobb az nv-nél nem fog konkurenciát jelenteni a 7800aknak.
(Konzolcsip: akár úgy is érthető hogy az nv-nek jól sikerült (ezért szállítanak hasonló chipeket)de ez jelen esetben senkit nem érdekel...)
Az ultra meg egyértelműen látszik hogy az atira ''vár''.
nV már régen megtette az első lépést. (magának hülye lesz konkurenciát állítani ilyen piaci viszonyok között)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem tudom, mi az a ''sima dx9'', én úgy tudom, hogy kétfajta shadermodell egy név és COM interfész alatt jött ki, és ennek a neve ''DX9'', de kötve hiszem, hogy a Microsoft, nulla VGA gyártási tapasztalattal előírta az ATI-nak és az Nvidiának, hogy milyen shader modell lesz a divat a jövőben.
Elég határozott véleményem, hogy ez a két shadermodell a két gyártó két különböző elképzelése a jövő chipjeit illetően, amit az is erősít, hogy az R300 után jött ki maga a DX9! Szóval az SM2 az ATI-é, az SM3 az Nvidiáé, csak az Nvidia túl későn jött rá, hogy nagyon túlvállalta magát a 32 bites architektúrával, és sebességben nagyon le fog maradni az ATI-hoz képest, ha tartania kell a tranzisztorszámot, és le is maradt. A _pp is utólag került bele az SM2-be, az Nvidia nyomására, hogy valamilyen szinten ki tudják használni a kis sebességelőnyt SM2 alatt a 16 bites üzemódjukból, ami azért egy fokkal elviselhetőbb teljesítményt nyújtott, mint az FP32.
De ez már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest