- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
En mashogy latom ezt, de nem irom le ujra.
''Persze az nv semilyen 7800 kártyát nem dobott piacra, csupán marketing.''
Total kiforgattad a szavakat, nem errol beszeltem, hanem a megjelenes elotti es utani dolgokrol, nem a kartya nem letezeserol.
Vegyen mindenki amit tud es akar, ez jo zarszo reszemrol -
rudi
nagyúr
Pontosan erről van szó. Elméletben a PC-s bizniszben az jár jól aki vár, majd jön az olcsó A64 X2, majd jön a DDR2-800, majd jön az R520, majd jön... A gyakorlat meg olyan, hogy amikor összeáll a lé akkor megveszi az ember azt, amit a legjobbank tart, nem vár egy másodpercet sem, főleg nem vár olyanra, amiről azt sem lehet tudni mikor lesz. Ha ma valaki 140.000 Ft-ért VGA-t akar vanni, akkor valószínűleg 7800GTX-et vesz, ha 40.000 Ft-ért akar venni akkor 6600GT-t vesz, nem pakol hozzá még húszezret, hogy alig gyorsabb X800-at vegyen. Ha olcsón akar csúcsközel VGA-t akkor X800 XL-ben gondolkodik. És itt jön a trükk, már érezhető, hogy a 6800 GT-k ára elindult lefelé az X800 XL alá.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon úgy érzem, hogy az ATI altat. Eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel, bíztam benne, hogy az X800 lemegy a 6600GT árszintjére és hogy nyár elején ítt a nagyszerű crossfire és utána az R520, de ismét várni kell, holott már az R420 óta várunk valamire... -
rocket
nagyúr
Ez nem mentseg, hanem teny.
Akit nem erdekel az megfogja venni az r520-at is.
Tobbseg kivar valoszinuleg mert szeretne a legjobbat kapni a penzert amit kifizet.
Crossfire augusztusra volt igerve anno amikor volt a paper launch, jelenleg julius kozepe van.
Ez azert nem igy zajlik, konkurencia szereti mar elore szidni/megmagyarazni azokat a dolgokat amit az o kartyajuk nem fog tudni es pletykak alapjan a masik igen (vagy lehet jol mukodik az ipari kemkedes), volt erre pelda mar mindket oldalon, es nem csak a vga gyartoknal, hogy kinek van igaza arra utolag az ido majd valaszol.
Azon vannak, hogy bizonyitsak, csak turelmesnek kene lenni, ha lenne olyan jatek ami igenyelne ezeket a kartyakat megertenem a turelmetlenseget, de jelen esetben amikor nincs ilyen jatek es a cpu a szuk keresztmetszet nem ertem miert lenne gond 2 honap keses.
Eddig kb. ket es fel hivatalos bejelentes volt az r520-rol, minden mas pletyka, igy ne csodalkozz minden nap ilyen hireket olvasol.
Az, hogy csond van az r520 korul inkabb a mentalitas beli kulonbsegeknek koszonheto, az ati az nv-vel ellentetben nem a ''mindenaron az emberek szajaba ragni'' marketing hive, persze ez hiba a mai vilagban mar, mert miota net van az agressziv marketing egy termek eladasanak a legfontosabb kulcsa, ebben kene fejlodjenek az biztos.
Szoval megkell varni a kesz termeket, es aztan lehet majd szidni, vagy dicserni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest