- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
És pont arról az (eddig) egyetlen közös dologról beszéltem, a csúszásról.
Szerintem meg a gamer közönség, és egyáltalán a világ igazán ráér várni, akkor jöjjön ki az új Ati kártya, amikor az már valóban 100% működőképes és gyártható nagy mennyiségben is. Ugye te is így gondolod?
Sajnálni meg nem kell, biztosan van rá elég erőforrása, hogy minden területen az optimális fejlesztési ütem tartható legyen.
Egyébként ha jól tudom, ugyanaz a csapat, az ArtX fejlesztette az R520-at, aki annak idején az R300-at. Ez számomra jó jelnek számít.
Hajrá Ati, hajrá Nvidia! -
Én úgy tudom, hogy az egyik nextgen konzol GPU-ját az Ati (Xbox360), a másikat az Nvidia (PS3) csinálja/csinálta. Szóval tényleg nem kell védeni az Ati-t.
Egyszerűen elszámították magukat, mint ahogy az NV annak idején az FX5800-cal. De egyébként is, nagyon jó kis kártya az az x850 XT PE vagy micsoda, még derekasan helyt tud állni. Ahogy hellyel-közzel helytállt a 8500 is a GF4Ti sorozattal szemben, amíg kijött az R300... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest