- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ténynek biztos nem tény.
a win is maximálisan biztonságossá tehető és a linuxot is el lehet úgy rontani, h magától szétessen.
a win xp-nél még a használhatóságon volt a hangsúly (ezért használhatta mindenki rendszergazdaként), sp2 vel már sokat változott, vistánál viszont már a rendszergazda is csak egy korlátozott user a homokozóban.
win server 2003nál az xp-vel ellentétben default beállítások melett semmit sem lehet tenni. -
FTeR
addikt
vki linkelje be a srácnak azt a mézesmadzagos tesztet. multkor vki már megtalálta.
thx.
(hint: a sp2tűzfalas xp a második legjobb os lett, a 3rdparty tűzfalas win után, ahol a többi tűzfalas volt még holtversenyben).
xp használhatom a korlátozott usert?
//
a linux desktop piaci részesedése nullához konvergál. mondhatni a hibahatár alatt van. ffről is mindenki szentül hitte, h a világ legbiztonságosabb böngészője. aztán elérte a 10%ot. és hirtelen megugrott a biztonsági hibák találati aránya. első évében többet találtak benne, mint ie6-ban 5 év alatt. de továbbra is mindenki szentül hiszi, h a legbiztonságosabb böngi.
btw, vistát használok default telepítéssel. semmi extra biztonsági konfig. 5(-7) hónap alatt eddig 1 biztonsági hibát találtak benne. xp már 6 éves. az sp2 is már 3. nálam már eXPired.
hamár itt tartunk. xp-n sosem volt kártevőm, 1 alkalmat leszámítva. 2 vagy 3 hónapja esett meg velem, h egy debian webserverről leszedtem egy mailer.php nevű fájlt, amit nem én raktam fel. nod32 egyből beriasztott. meg is lepődtem, még sosem láttam a vírusriadóját. i sense some irony here
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Jó nagy marhaság ez a teszt, csak kicsit kavarjunk bele...
Ha felraksz egy xp-t, telepítés közben van annyi eszed, hogy kikapcsolod az ms hálózat sharing cuccokat, meg kinyomod az idióta automatizmusokat az internet explorerből, akkor már nem nagyon fog oda semmi bemászni.
Azt sem specifikáltad meg, milyen csomagokat rakjunk fel a linuxra. Az alapértelmezett debian installban még sshd sincs, fullosan töküres az egész. Az openbsd-re is írták, hogy sok-sok év alatt egyetlen remote root probléma sem volt az alapértelmezett installban, azt nem tették hozzá, hogy nem is rak fel semmit.
Úgyhogy ennek a tesztnek még akkor se lenne értelme, ha ennél nagyságrendekkel pontosabban meghatároztad volna, hogy melyik oprendszerre mit és hogyan. Anélkül meg csak fud meg hájp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest