- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
La Palma
csendes tag
mai utolsó válaszom, mert bazi álmos vagyok...
- létezik ms office X for mac is (ami az ms által bevallottan jobb lett, mint a pc-s verzió)
- az eladott mp3 lejátszókban vezet az apple (73%). a zenei eladásokban nagyon el van még maradva, ott ha jól tudom az amazon a listavezető.
asszem látható a hozzászólásaimból, hogy nem vagyok híve a flame-nek, pedig az itthon lévő huszonegypár mac alapján elég nagy fanatikus vagyok
'ccakát -
La Palma
csendes tag
-
La Palma
csendes tag
ha úgy nézed sérül, de ez csak és kizárólag jogi akadályok miatt van így.
az apple csak úgy tudott megállapodni a kiadókkal az itms létrehozásakor, hogy a megvásárolt és ipodra feltöltött zenéket nem lehet visszatölteni ezzel akár másik ipodra vagy akármire újra feltölteni. tehát amit én megvettem és az ipodomon tárolok, azt a te ipododra ne tudjuk felrakni. csak és kizárólag jogi akadályok miatt
verstanden? -
La Palma
csendes tag
hordozható mp3 lejátszó és nem pedig mp3 hordozó (de akár az is). tehát fogod, feltöltöd a gépről az mp3-at, elmész otthonról és hallgatod az mp3-at.
a fájl ugyanaz marad, hidd el. vannak módszerek, amivel nemhivatalosan vissza lehet szedni az ipodól a zenéket és azt egy bármely más mp3 lejátszón le tudod játszani. tudom, mert tapasztaltam. emellett az ipod is csak simán rejtett könyvtárakba helyezi a zenéket.
utólag szerkesztve: belenéztem az ipod belibe. annyiban átalakítja a zenéket, hogy új nevet ad nekik és adatbázis-szerűen tárolja az ipodon. de ettől még ugyanúgy mp3, m4a, aac stb...
egy dolgot tisztábban kellene látni. az ipod egy kütyü (kinek tetszik, kinek nem embere válogatja), amihez jár az itunes program, ami viszont nem csak feltöltő szoftver, hanem egy olyan cucc, amivel elérsz egy szolgáltatást, nevezetesen az itms-t. az ipod egy remek kütyü, az itunes kicsit több, mint egy középszerű alkalmazás, de az itms viszont forradalmi dolog, mégpedig azért, mert legálisan juthatsz a kedvenc zenéidhez, albumaidhoz és legálisan töltheted fel az ipodra (vagy akár más mp3 lejátszóra). és ettől olyan mocskosul sikeres az ipod.
csak ezt a honi artisjus-origózeneáruház kettőst kellene már felrobbantani a francba és akkor jöhetne végre ide is az itms hungary
[Szerkesztve] -
La Palma
csendes tag
valamit rosszul értelmezel. mi az hogy nem használható mp3 lejátszóként, mert cak a saját szoftverével másolt és konvertált fájlokat...
1. nem konvertálja át az itunes a fájlokat saját formátumára. ugyanazt az mp3-at használja, mint bármelyik más. emellett hadnál mégg aac-t, apple lossless és még egy pár formátumot
2. a winamp is tud az ipodra fálokat másolni (mac os alatt is van néhány warez alkalmazás, amivel közvetelenül cd-ről ipodra tudsz zenét tenni az itunes kihagyásáva)
3. adják a készülékhez az itunest, tehát tudod használni... (ha párhuzamot akarok vonni, akkor az ms office for win nem valódi irodai alkalmazás, mert csak a windows alatt hajlandó futni)
még egy gondolat: már nem csak az usában piacvezető. már japánban is...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest