- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Y.P.D.
tag
Üdv!
Én is Németországban vetettem ipod minit több mint 1 éve,és kifogtam egy szériahibáast,ami fél év mulva behalt,akkro jött a para h mi legyen. Bevittem egy helyi apple boltba,és kiderült h ők se tudnak vlee mit kezdeni(mert arra gyanakodtak h a szoftver szállt el). De nem jött be,kérték be az ipodot hozzá a külföldi garipapírt és küldték fel szervízbe,ahol egy komplett új ipodot kaptam költség nélkül,mivel világgarisok az ipodok. A szervít pedig nagyon megvan oldva,2-3 hétbe telt és kaptam az uj iPod minit. Mivel egyedi gyártásszáműak az apple cuccok így tényleg nem érhet meglepetés. Én se hittem ,hogy ez almáéknál így müködik,de így müködik,meglepődtem,máskor is volt pár garanciális problémám és erősen nem hajlott senki a cserére,hanem sumákoltak erősen.
Szóvla szerintem mindenképpen külföldről szerezz akkor,ha 1 év gari elég neked,bár nemtom,hogy ittho nadnak rá plusz garit,de asszem az plusz pénz,kivétel a sulinetes ipodokra,azokra asszem 3 év van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest