Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• N.Y.P.D.

tag

válasz a|_ex #98 üzenetére

Üdv!

Én is Németországban vetettem ipod minit több mint 1 éve,és kifogtam egy szériahibáast,ami fél év mulva behalt,akkro jött a para h mi legyen. Bevittem egy helyi apple boltba,és kiderült h ők se tudnak vlee mit kezdeni(mert arra gyanakodtak h a szoftver szállt el). De nem jött be,kérték be az ipodot hozzá a külföldi garipapírt és küldték fel szervízbe,ahol egy komplett új ipodot kaptam költség nélkül,mivel világgarisok az ipodok. A szervít pedig nagyon megvan oldva,2-3 hétbe telt és kaptam az uj iPod minit. Mivel egyedi gyártásszáműak az apple cuccok így tényleg nem érhet meglepetés. Én se hittem ,hogy ez almáéknál így müködik,de így müködik,meglepődtem,máskor is volt pár garanciális problémám és erősen nem hajlott senki a cserére,hanem sumákoltak erősen.
    Szóvla szerintem mindenképpen külföldről szerezz akkor,ha 1 év gari elég neked,bár nemtom,hogy ittho nadnak rá plusz garit,de asszem az plusz pénz,kivétel a sulinetes ipodokra,azokra asszem 3 év van:D

• N.Y.P.D.

tag

válasz La Palma #93 üzenetére

pontosan,erről van szó,jó kötöszködni és akkor az ember vagy igénytelen vagy sznob ipodos... LOL :F

• N.Y.P.D.

tag

artisjus:

Kép- és hanghordozóként használható memóriakártyák (kártya MP3 lejátszóhoz, CF, MMC, MS, Smart Media, SD, mini SD, xD, Microdrive-típusú kártyák)

128 MB-ig 320 Ft/db
    256 MB-1 GB 1.500 Ft/db
    1 GB-20 GB 3.000 Ft/db
    20 GB felett 5000 Ft/db

15. A jelen jogdíjközleményben meghatározott jogdíjak az áfa összegét nem tartalmazzák. A jogdíjat a törvényes áfát is tartalmazó összegben kell megfizetni.''

asszem csak a franciáknál magasabba jogdíj,mint nálunk :O

• N.Y.P.D.

tag

érdekes dolgokat olvasok itt:D

-az itunesal nemtom mi a gond,beadom a számokat,rákeresek,áthuzom,ipodon rajta van,legalább rendesen tagelt átlátható rendszer.persze az elejáén roppant idegesitő,hogy nem csak úgy átrántom zenét és mehet. Legalább rendezetten van rajta a zene,minden 1 helyen. Más lejátszónak is van szoftvere,báraki szeret CTRL+C-zni annak valszeg nem lesz a kedvence :P
    -aksiidőről pedig annyit,persze akármi le tud játszani 50 órát 64kb/secben:D Valahogy 192kbit/s nálam a belépő,és az ipod minivel azt az időt hozza nem peig h 50 óra,és ott egy pici csillag,jelmagyarázatban pedig apróbetűvel 54kb/sec,szóvla erről ennyit. Aksi jobb megoldás mint az elem méret szempontból,de ababn van igazság,h lehetne jobb aksi is egy ipodban. De!!! tökéletesen megfelel a célnak,nemtom ki az aki naponta 14 óránál többet hallgat mp3at:D
    -szerintem az ipod nagyon jó kis szerkentyű,a célnak megfelel,és anyni pénzért az ember nem egy pár grammos műanyagot kap,ami össze visza kopik meg stb,hanem tartós,persze nem lehet tökéletes mindenkinek,nekem se az,de én elégedett vagyok vele,azt kaptam annyi pénzért amit kapnom kellett,mindezt minőségben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés