Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
Az a helyzet, hogy bár az Apple volt az első, lassan már más is gyárt 4GB-os memóriás lejátszót: Bővebben: link - és ez legalább rendes AAA elemmel megy. Szvsz hamarosan leszenek többen is, akik a paramétereidnek megfelelő lejátszót gyártanak, és szolgáltatásokban a nano-t sem lehetetlen felülmúlni, sőt...
A tagek rendezésére szánt szerinted max. 5 perc 200 album esetén már meghaladja a 16 órát. Ha sok esetben a címeket az internetről kell levadászni ehhez, és újra kell archiválni az egészet, akkor sokkal több lehet, rámehetne 2-3 hétvégém is. Nem állítom, hogy teljesen értelmetlen, de az biztos, hogy jól megvagyok nélküle, és semmiképp nem egy lejátszó kedvéért fogom megcsinálni. Volt már lejátszóm, amihez kellet volna, de teljesen az idegeimre ment a sok írogatás, és hamar lecseréltem.
Az ellenséges hangnemről meg annyit, hogy számomra valóban komoly frusztrációt jelent, hogy egy ilyen jó hardvert szoftveresen számomra használhatatlanná butítanak. A generált divathullám mentén a gyártó mégis érdemtelenül tarolja a lejátszó piacot, és így szerintem minden megalapozott fikázást kiérdemelnek, és muszáj ellensúlyozni valahogy az apple fanok végsőkig elfogult véleményét. -
vili13
őstag
''az iTunes legalább rászoktatott arra, hogy rendesen karbantartsam az ID tageket''
''mindenféle szedettvedett mp3mal gázos lesz a rendszer''
Engem viszont lehetőleg semmire se szoktasson rá egy nyavalyás lejátszó. Napokba, hetekbe tellne, amíg tényleg rendbe raknám a tageket a szedett-vedett mp3 gyűjteményemben. Szerencsére ez teljesen felesleges, mert az iAudio gond nélkül kezeli így is, és nem csinál nekem egy csomó (számomra) értelmetlen plusz munkát! Ez az egyik egy nagy különbség a sz@r és a lejátszó között: az utóbbi képes a felhasználó igényeinek megfelelően is működni, az előbbi meg csak a gyártó hülye elképzelései szerint... -
bumper
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest