- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Kár volt szerintem, annyira nem volt durva. Mondjuk olyan szempontból tényleg érdektelen volt a beszélgetés, hogy vili szemmel láthatóan képtelen a pozitív gondolkodásra, csak fikázni tud. Ha jól rémlik, én még meg is kértem, hogy ajánljon nekem a nano helyett alternatívákat, győzzön meg, de ez a lehetőség nem villanyozta fel annyira, inkább maradt az ócsárolásnál
-
GP-Sz
senior tag
Konkrétan a szín engem sem izgat, csk az, hogy olvasható legyen. Eddig ami kék háttérvilágítást láttam, mindet utáltam az első másodpercektől.
Amit az akkuról írsz, az tiszta sor, csak éppen sajna ha az ember kisméretű cuccot akar, akkor azt csak beépített akkuval lehet. Mindenesetre a mininél sem zavar különösebben a dolog. Az meg, hogy az első generációs ipod akksija milyen volt, kb semennyire nem érdekel
Az apple senkit nem kötelez arra, hogy megvegye a lejátszóját, úgyhogy ha valaki van akkora lúzer, hogy megvegye csak a márka miatt, úgy, hogy nem tud róla semmit, aztán rájön, hogy ez neki nem jó, akkor tudom sajnálni.
Valamit félreértettél, a negatív véleménnyel semmi baj, de a fikázást rühellem. A kettő elég messze van egymástól. -
GP-Sz
senior tag
Én nem vagyok apple fan, tehát várom a javaslatodat egy kb 4Gs, max 1 centi vastag, max 50 grammos mp3 lejátszóra. Mondjuk úgy, nekem ezek a paraméterek a legfontosabbak. Nem az, hogy albumonként rá kell szánnom max 5 percet a tagek (mellesleg egyáltalán nem értelmetlen) rendezésére.
PS: Nem értem, hogy mire fel jön mindig ez az ellenséges hangnem. Annyira gagyi dolog ez. Mindig azt hajtjátok, hogy az apple tulajok fensőbbségesen viselkednek és fikáznak mindent, ami nem apple. Nos, én ebben a topicban is azt látom, hogy bármi áron fikázni kell mindent, ami apple. Ez valami frusztráció? Én szarok az applere, azt a lejátszót veszem, ami nekem a legjobban megfelel. Ha ez történetesen apple, akkor azt, ha más, akkor meg azt. Mindenesetre nem ilyen idegbeteg fixációk mentén hozom meg a döntésemet...
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Nem volt itt flamelés szerintem, csak dumálunk. Ha figyeltél, én nem utasítottam el zsigerből ezt a sandisk lejátszót, egyszerűen elmondtam a véleményem róla az alapján, ami a cikkben volt. És nemcsak a negatívumokat. Annál többet viszont nemigen tudni róla, úgyhogy ezzel egyelőre a téma lezárva.
-
GP-Sz
senior tag
MP3 lejátszónál a kijelző sokadrangú szempont lévén audió eszköz
Ne haragudj, de ez már enyhén erőltetett magyarázkodásként hat. Egy mp3 lejátszónál, amin akár 1000 szám is lehet simán, igenis fontos a kijelző. A kék háttérvilágítás pedig igenis úgy szar, ahogy van. Asszem pár éve lecsengett már ez a téma, hogy legyen mindenen ilyen, mert az cool
+pro: nem kell hozzá fostver hogy zenét másolhass rá.
Én nem értem, mindig ezzel jönnek azok, akiknek nem apple lejátszójuk van, de megmondom őszintén, én divottal értek egyet: az iTunes legalább rászoktatott arra, hogy rendesen karbantartsam az ID tageket, ami azért nem olyan nagy munka, ellenben van értelme. Ha meg ez megvan, onnantól az iT-t teljesen korrektül lehet használni, ahogy az ipodot is (az tény, hogy mindenféle szedettvedett mp3mal gázos lesz a rendszer).
Randa ??? Ki nem sz@rja le?
Nem vagyok egy divatmajom, de ha veszek valamit 50-100ezerért, akkor az nézzen már ki valahogy -
GP-Sz
senior tag
Pro: fm rádió és hangfelvétel (bár ezeket soha nem használnám
), 19 órás akku (ez tényleg), ár
Con: randa (ez persze szubjektív), kék háttérvilágítás (kifolyik tőle az ember szeme), a méreteiről meg nem tudni semmit (én most kizárólag a méretek miatt veszek egy nanot a mini helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest