- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Konkrétan a szín engem sem izgat, csk az, hogy olvasható legyen. Eddig ami kék háttérvilágítást láttam, mindet utáltam az első másodpercektől.
Amit az akkuról írsz, az tiszta sor, csak éppen sajna ha az ember kisméretű cuccot akar, akkor azt csak beépített akkuval lehet. Mindenesetre a mininél sem zavar különösebben a dolog. Az meg, hogy az első generációs ipod akksija milyen volt, kb semennyire nem érdekel
Az apple senkit nem kötelez arra, hogy megvegye a lejátszóját, úgyhogy ha valaki van akkora lúzer, hogy megvegye csak a márka miatt, úgy, hogy nem tud róla semmit, aztán rájön, hogy ez neki nem jó, akkor tudom sajnálni.
Valamit félreértettél, a negatív véleménnyel semmi baj, de a fikázást rühellem. A kettő elég messze van egymástól. -
GP-Sz
senior tag
Én nem vagyok apple fan, tehát várom a javaslatodat egy kb 4Gs, max 1 centi vastag, max 50 grammos mp3 lejátszóra. Mondjuk úgy, nekem ezek a paraméterek a legfontosabbak. Nem az, hogy albumonként rá kell szánnom max 5 percet a tagek (mellesleg egyáltalán nem értelmetlen) rendezésére.
PS: Nem értem, hogy mire fel jön mindig ez az ellenséges hangnem. Annyira gagyi dolog ez. Mindig azt hajtjátok, hogy az apple tulajok fensőbbségesen viselkednek és fikáznak mindent, ami nem apple. Nos, én ebben a topicban is azt látom, hogy bármi áron fikázni kell mindent, ami apple. Ez valami frusztráció? Én szarok az applere, azt a lejátszót veszem, ami nekem a legjobban megfelel. Ha ez történetesen apple, akkor azt, ha más, akkor meg azt. Mindenesetre nem ilyen idegbeteg fixációk mentén hozom meg a döntésemet...
[Szerkesztve] -
Alex91
félisten
Miert, mondjuk 100k-ert agy video kartyat megvenni megeri?
Ha megvagyok vele elegedve, es nyujtja azt, amit elvarok tole, akkor igen.
En se vennek egy dual G5-ot, mert nem hasznalnam ki. De ha szuksegem lenne ra, es ugy ereznem, hogy nekem megeri, akkor megvennem.
Es mondjuk a Samsung 173P se volt olcso, vehettem volna joval kevesebbert is moncsit. De azert latom, hogy az olcsobb moncsi kivitele joval gagyibb. Xarabb anyagok, rosszabb design. Es amiben a legkevesebb tan a kulonbseg, az pont maga a TFT resze. De azt mondom, hogy amennyivel tobbe kerult, az nekem megerte. (Pedig nem 4 ms-os, meg csak 1 gombja van
.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest