- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem csak az a kérdés, hogy ezek a képek DX10-zel készültek, hanem az is, hogy ha DX10-ben csinálták őket, akkor milyen FPS-sel futnak majd. A korai DX9-es cuccoknál is az volt a helyzet, hogy OK, szép, de egyjegyű FPS-t produkált a csúcshardveren is. A HDR+AA már van egy ideje az ATI kártyákon de a legtöbb játékban tényleg csak a csúcs-csúcskategóriában produkál normális sebességet (ergo olyan mintha nam is lenne).
-
Komplikato
veterán
Konkrétumot nem tudok, pár írást átnéztem, de nem vagyok programozó, ezért nem sok mindent értettem meg belőlük. De senki se mondta, hogy biztosan jobban néznek majd ki a DX10 cuccok. Viszont mivel eleve máshogy oldanak meg dolgokat (lásd az állandó hivatkozás a CPU/GPU üresjárat minimalizálására), lehet ugyan az sokkal gyorsabban megoldható, vagy volt példa a normális Eye-Candy szintű Motion Blure megvalósítására a Geometrai Shaderek segítségével, stb.
Viszont engem sokkal jobban izgat a DirectSound3D, mert hócipőcském tele van az EAxXegyeduralmával (miközben sokkal jobb API-k haldokolnak és tünnek el) ...
PS. Egyetlen konkrét példa amit hallottam a Crysis-es csapattól, hogy az SM4.0 alatt már lesznek anyagon átszűrődő fények, például a növények levélzetén, a vékony jégfelületeken, stb. Az ezzel járó plsuz fény/árnyék dolgokkal együtt.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Tudtommal a Flight Simulator X illetve a demója már kint van, DX10 és vas meg sehol hozzá. Szóval ugyan az lesz, mint többi DX10 játékkal, amit eddig bejelentettek, hogy lesz hozzá majd utólagos DX10 patch, azt csokolom. (Hellgate, Crysis, stb. Bár Crysisnél elképzelhető, hogy még is a Vitsa után jön ki, de nem hiszem)
-
orbano
félisten
hdr kb 1 eves rt3d kontextusban. egyebkent szoval sem mondtam, hogy a 2007 masodik feleben megjeleno jatekok nem lesznek visszafele kompatibilisek. De nyilvan senki nem lesz olyan elmebeteg a programozok kozul, hogy sajat magat szivassa, es ne a sajat kenyelmere kifejlesztett uj shader modelt hasznalja (ezek ugyanis nem onceluan keszulnek, mert unatkoznak a HW es api fejlesztok, hanem valaszul a fejlesztoi igenyekre, osszhangban az aktualisan legyarthato hardverek kepessegeivel).
Masreszt valoszinunek tartom, hogy a DX10 kompatibilis also- es kozepkategorias gyorsitok eleg hamar elterjednek majd, legalabbis nem lassabban, mint a Vista (foleg azert, mert eleg jo penze lesz a hw gyartoknak a cserebol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest