- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
az xp-t röcögtettem, gurult is jól sokáig, nem, vagyok xp-utáló, komolyabb bajom soha nem volt vele, de a w7-et feltettem egy éve oszt minden röcögtetés nélkül azóta is köszöni szépen megy mint fiatal szüzlánykorában. És ugyan ez érvényes a kökori gépemre feltett meg a szarfujitsu laptopra feltett w7re is. Just works
-
Syl
nagyúr
Megjegyzem, napi rendszerességgel veszek tiszta f.neműt
Minden nap veszek fel tiszta gatyát. Van hogy pénteken már öt darab van rajtam
(#167) rainmen
mobil rack, két vinyó, egyik W7 másik XP. Amelyik kell, azt nyomja be az ember indítás előttIndítja a fene. Bőven elég a havi egyszeri gépindítás (windows update után). Csak sleep és/vagy hibernate!
Ha valami csoda folytán mégis XP kell, ott az XP-Mode, Vmware stb. -
BonFire
veterán
"Persze, vérpistikék gyakrabban installnak OS-t, mint én alsógatyát cserélnék. (Megjegyzem, napi rendszerességgel veszek tiszta f.neműt
)"
Rosszul csinálod, vagy nő vagy ezek szerint. Rendes férfiember minimum két napig hord egy alsót. Egyik nap felveszi, másnap reggel kifordítja, és kész.
Jó még az; nem pocsékoljuk a vizet, a mosóport, villonyt; nem koptatjuk a gépeket...
-
Inv1sus
addikt
Persze. Egyik ismerősöm apukája is azt gondolja, hogy makulátlanul jó az xp-je. Csak az a baj, hogy nem ért hozzá. Azt már meg se említem, hogy a netezés is kínszenvedés rajta, nem hogy dolgozni.
Szerintem lehet 2 éves a rendszer. Biztos eléri a 4-et is és akkor is szuper király lesz, mert egyszerre három vírusirtó védi és kettő tűzfal. Szerinte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest