Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
az xp-t röcögtettem, gurult is jól sokáig, nem, vagyok xp-utáló, komolyabb bajom soha nem volt vele, de a w7-et feltettem egy éve oszt minden röcögtetés nélkül azóta is köszöni szépen megy mint fiatal szüzlánykorában. És ugyan ez érvényes a kökori gépemre feltett meg a szarfujitsu laptopra feltett w7re is. Just works
-
arnyekxxx
veterán
Nagyobb gépigény,
Minél? 5éves, már akkor is alsókategóriás sempron 2800+ 1g Ram 128Mb vga gépemen jobban fut a w7 mint az xp SP3
macerás telpítés
dvd betesz, pár next, elmegy nasizni, fél óra mulva w7 mosolyogva üdvözli. Tényleg macera, be kell tenni a dvdt.
kevésbé buherálható
wérpistikéről magyarra fordítva: nehezebben szétgányolható
rossz kompatibilitás a régebbi progikkal
Hát ja, van olyan 5-6 éves program ami nem megy.
kinézet
mert az XP-t a szépségéért szerettük
Biztonság: nem érdekel
Ok, dxxj koton nélkül afrikaival, de ha lehet a netet kíméld a gépedtől.
Kerső: mit? -a saját gépemen már csak tudom, mi és hol van
Akinek nincs sok tartalom a gépén, annak ez tényleg nem előny.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
julius666 #161 üzenetére
User error, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni a vezérlőpultból.
Én is igy gondoltam, nekem nem is kel fel a gépem, hugi gépén is mindenhol kikapcsoltattam mindent, nem maradt semmi időzitett feladat, aztán mégis beindult neki éccaka.
Ezt most így nem tudom, de erős a gyanúm, ez is user error.
én is igy gondoltam de felturtam a netet, minden hibernálás bekapcsolása témát átnéztem, minden be volt elméletben jóra állítva, mégse működött.
Egyértelműen szar driver, egy driverfissítés megoldaná szerintem a problémát. Ha nem, akkor a gyártó sara, nem az oprendszeré.
Evidens hogy driverfrissités megvolt, egy napig jo volt, ujrainditás után megint lehetett kézzel bekapcsolgatni. Először hardverhibára gyanakodtam (nem érzékel rendesen az előlapi-hátlapi jack) de xp-t visszatéve ugy megy ahogy kell.
Az az asrock alaplap nem szereti v7-et.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
benedekco #127 üzenetére
szerintem a tegnap hardverén ha az XP ma jól frissítve van és értelmesen van kezelve, akkor nincs nagy hátrányban a 7-el szemben
Nekem a tegnapelőtt hardverén is jobban müködik a w7 mint az XP. Mondjuk nálam az sp3 hozott látványos belassulást, azzal szenvedés volt az öreg sempronos gép, a 7 meg "hasít" rajta. Ettől még más rendszereken lehet ellentétes tapasztalata, hugom gazdaságos gépén (valami asrock alaplap athlon x2 proci 2g ram) mindig baja volt a w7-el (magától felébred készenlétből, nem ment le hibernálásba, elment a hang, összevissza müködött a hangkimenet) aztán visszarakatta az xp-t és azóta boldog. meg persze gondolom jó kis botnet részese is mert a pasija valami tunningxpt tett fel neki, feltételezem kikapcsolt frissitéssel, de ez van.
-
arnyekxxx
veterán
Egy mezei átlagfelhasználónak egy p4/celeron gépen van. 1 giga rammal. Netezik, msnezik, avi vagy dvd filmet néz és mp3-at hallgat, talán még használja a wordöt is. Az ilyen még a vírusírtót sem teszi fel. Minek fejlesztene. Ha meg feleteszi erre a gépre a win7-et akkor meg látja hogy összetrágyázza magát a gép és követeli vissza az xp-t. Mert azzal elvan mint a befőtt.
Nekem a régi gépem egy sempron 2800+ 1G rammal, valami agp-s 128Mb-os alap vgaval. Ezen a nem tul modern gépen az xp az SP3-al már igen nyögvenyelősen ment, kalandvágyból feltettem (egy kb 10 éves 20Gb-os tetűlassu vinyóra) a w7 enterprájz és lőn csoda, a gép begyorsult, fél éve van fent, minden frissités telepitve, virusirtó is fut és azóta is zökkenőmentesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged