- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
válasz
#93794560 #81 üzenetére
Felhasználó kérdés?
Nézd meg az aláírásom , pont ide passzol...és ezt nem most raktam fel, hanem már jó ideje, mert így is volt
Az xp ias ilyen kategória
Komolyan Xp-nél kb legalább havonta csináltam reinstallt,mert olyan vírusokat összeszedett(tűzfallal+ nod-al is), meg nem 1x, nem 2x az a bizonyos nagy kékség amitől a reset ovott meg csak, de volt hogy még az se (így koptak el a gombok) -
Inv1sus
addikt
válasz
#93794560 #90 üzenetére
Oké nem sértődök meg.
De azért elmondanám, hogy a gépemen anno ezeket amiket felsoroltál: "professzionális hangvágó, masterelő, keverő, effektező és tisztító", ezeket én is használtam, ugyanis régen gitároztam és zeneszerzéssel foglalkoztam.
De mellette 3d modelleztem, játékot fejlesztettem, web-programoztam, videókat vágtam...Szerencsére azóta kicsit csökkent a multitasking, de szerintem elbírna a windows 7 vele.
-
Inv1sus
addikt
válasz
#93794560 #81 üzenetére
Csak azt nem vágom, hogy miért kell mindig ezzel jönni, hogy "az én gépem makulátlan, biztos user error" Megnézném én a gépedet azért a biztonság kedvéért. Tudod van, aki észre se veszi, hogy valami sokkal lassabban működik, mint kellene. Apám pl. tojik rá, hogy egy filmnél a felirat vagy a hang kissé el van csúszva, ő attól ugyanúgy élvezi. Akkor már ettől teljesen oké a videó?
Attól, hogy valakinél az XP galibát okoz, nem kell mindig a felhasználóra fogni. Nem az én hibám, hogy sokkal több dologra használtam a gépem, mint mások. Ha csak wordot futtatsz, nem munkaeszközöd a géped, akkor ne csodálkozz, hogy nem lesz semmi baja a gépednek, illetve hogy figyelmen kívül hagysz esetleges lassúságokat.
De jó, nem akarok ebbe a vitába megint belefolyni, használd az atom stabil rendszeredet az atom stabil felhasználói képességeiddel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest